20 de copii au rămas fară mame în urma accidentului Mega Image

Adrian, 06 oct.. 2019

Momente grele pentru familiile celor 10 angajatați Mega Image, 20 de copii au ramas în urma celor 8 mame care au decedat în accidentul de ieri.

Vă reamintim că ieri, 5 octombrie, 10 persoane și-au pierdut viața, iar alte 7 au ajuns la spital în urma unui impact. Unele surse susțin, conform Antena 3, că șoferul de tir ar fi intrat într-o benzinările înainte de accident pentru a-și cumpăra o cafea.

IML a chemat astăzi famiile pentru a ridica trupurile celor 10 persoane care și-au pierdut viața. Acestea indurate s-au îndreptat către medici pentru a-și conduce pe ultimul drum soțiile și rudele implicate în accidentul Mega Image.

Cea mai tânără persoană avea 21 de ani și a lăsat în urma ei, acasă, un copil de 6 luni. În total sunt 20 de copii care își plâng astăzi mamele și urmează să și le îngroape mâine.

Reacția Mega Image

Anunțăm cu regret faptul că, în dimineața zilei de astăzi, am pierdut opt colegi și alti șapte sunt răniti în ceea ce a fost catalogat drept cel mai grav accident rutier din 2019.

Din primele informații transmise de purtătorul de cuvânt al IPJ Ialomița, accidentul a fost provocat de faptul că, șoferul TIR-ului a intrat pe contrasens, intrând în plină coliziune cu microbuzul în care se aflau colegii noștri.

Suntem alături de familiile îndurerate și le vom sprijini în toate demersurile necesare.

Cine sunt cele 10 victime din accidentul Mega Image

Cele 10 victime din accidentul Mega Image
Cele 10 victime din accidentul Mega Image

Lista victimelor cumplitului accident din Sfântu Gheorghe, Ialomiţa:

– Viorica Moise, 50 de ani (foto stânga-sus);

– Aurelia Chiriţă, 31 de ani (foto dreapta-jos);

– Frusina Mirică, 44 de ani (foto dreapta-sus);

– Gabriela Botea, 41 de ani;

– Eugenia Drăgulin, 51 de ani (foto stânga-jos);

– Irina Matei, 28 de ani (foto dreapta-sus);

– Alexandra Maria Badea, 22 de ani (foto stânga-jos);

– Lucreţia Dan, 58 de ani;

– Ştefan Cosmin, 43 de ani, şoferul microbuzului;

– Viorel Ştefan Ilie, 43 de ani, şoferul TIR-ului scrie HUFF.ro.

Tânăra în vârstă de 19 ani, rănită sâmbătă în accidentul rutier din judeţul Ialomiţa, internată la Spitalul ”Bagdasar-Arseni” din București, a fost detubată, este conștientă, dar se află în continuare în risc vital, anunță Ministerul Sănătății. Alte două femei sunt internate la Spitalul Floreasca.

Potrivit unei informări a Ministerului Sănătății, cele două femei internate la Spitalul Clinic de Urgență Floreasca sunt stabile clinic, fiind internate în continuate în Secția de Terapie Intensivă. O pacientă a fost detubată, cea operată este în continuare intubată.

Tânăra în vârstă de 19 ani, internată la Spitalul „Bagdasar Arseni” a fost detubată, e conștientă, dar este încă în risc vital. Celelalte trei victime ale accidentului de sâmbătă aflate la Spitalul ”Bagdasar-Arseni” sunt stabile, conştiente.

10 oameni au murit și șapte au fost răniți în accidentul rutier produs în zona localității Sfântul Gheorghe din Ialomița. Polițiștii rutieri au stabilit că accidentul s-a produs după ce TIR-ul a pătruns pe contrasens și a lovit microbuzul care ducea, sâmbătă dimineața, pasagerii spre locurile de muncă. Opt din cele zece persoane care au murit erau angajaţi Mega Image, a anunţat compania.← Close