A murit Cristina Țopescu. La casa jurnalistei au fost găsiți 3 câini morți – UPDATE

Bosioc Cristina, 12 ian.. 2020

Este vestea tristă a acestei seri: a murit Cristina Țopescu, la vârsta de 59 de ani. Ea a fost găsită decedată în apartamentul ei din Otopeni. Se pare că vecini nu o mai văzuseră de 3 săptămâni.

UPDATE 23:55 –  La casa Cristinei Țopescu au fost găsiți și trei câini morți. Se pare că aceștia ar fi murit de foame. Cristina Țopescu era o mare iubitoare a animalelor de companie.

UPDATE – CUM A MURIT DE FAPT CRISTINA ȚOPESCU! ESTE TULBURĂTOR

Poliția a anunțat că moartea sa este una suspectă.

A murit Cristina Țopescu

O prietenă a Cristinei Țopescu este cea care a sesizat autoritățile pentru că nu mai știa de ea nimic de mult timp. Polițiștii sunt cei care au intrat în casa fostei prezentatoare tv și au găsit-o fără suflare. Nu s-au găsit urme de violență pe corpul acesteia.

Se speculează că ea ar fi murit în somn. Echipajul de la Serviciul de Ambulanță a constatat că ea era decedată de mai multe zile. Vecinii susțin că nu au mai văzut-o pe fosta prezentatoare de câteva săptămâni.

Cristina Țopescu a fost una dintre cele mai cunoscute prezentatoare de televiziune din România, fiica comentatorului sportiv Cristian Țopescu. Cristina Țopescu a fost prezentatoarea principalului buletin de știri la Prima TV mai bine de 12 ani. Aceastaa decis să renunțe la acest post de televiziune în luna aprilie a anului 2013,  pentru a intra în PSD. Cristina Țopescu a fost prima șoție a lui Ștefan Bănică Jr.

 

Știre în curs de actualizare.← Close