Adela Popescu și Radu Vâlcan, probleme financiare?! Ce a declarat vedeta

Hoidrag Laurentiu, 15 apr.. 2019

Adela Popescu și Radu Vâlcan sunt cunoscuți ca fiind unul dintre cele mai stabile cupluri din showbiz-ul românesc. Sunt iubiți și îndrăgiți de majoritatea telespectatorilor, care cu siguranță cred că, dacă aceștia au proiecte mari în televiziune, duc și o viață de lux și nu au griji financiare. Adela Popescu a făcut însă declarații uluitoare, din care reiese că au chiar și rate la bancă.

Cum își împart veniturile Adela Popescu și Radu Vâlcan

Vedeta de la Pro Tv a făcut declarații extrem de sincere în ceea ce privește viața pe care o duce alături de soțul ei, Radu Vâlcan și a dezvăluit cum își împart veniturile, dar și care sunt neajunsurile lor.

„Si noi ne căutăm cele mai ieftine vacanțe, ne uităm pe meniu cât costă mâncarea… Avem rate, suntem oameni care muncim pentru banii noștri foarte mult, avem grijă de ei. Suntem foarte chibzuiți. De exemplu, eu îmi cumpăr haine scumpe foarte rar. În rest, îmi comand pe net, am descoperit și eu recent cumpărăturile online. ”

Citește și: 

De ce nu are hateri în social media Adela Popescu?

Adela Popescu este de părere că, sinceritatea este cheia în relația cu admiratorii săi, iar ăsta este și motivul pentru care vedeta nu are mulți hateri pe conturile de socializare, așa cum este cazul mai multor vedete din România.

„Nu am hateri în social media, dar știi de ce? Că am stat și m-am gândit la asta. Pentru că eu le arăt despre mine și lucrurile rele, înainte să mai fie nevoie să o spună ei. Mi se pare că sunt destul de onestă pe rețelele de socializare. Sunt sinceră despre felul în care arăt, nu mă vezi tot timpul aranjată, slăbiciunile partenerului meu le arăt, el pe ale mele. „Lasă-mă cu florile tale, te-am sunat de 3 ori să-mi aduci un buchet de flori”, astea sunt la ordinea zilei.”, a declarat vedeta.

Sursă: www.evz.ro← Close