Alex Bodi continuă seria mesajelor cu subînțeles

Bosioc Cristina, 05 nov.. 2019

După ce Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au anunțat divorțul care a șpcat toată lumea mondenă din Capitală, cei doi au început să posteze mai multe mesaje cu subînțeles pe reșelele de socializare. Acum Alex Bodi continuă seria acestor mesaje și postează o nouă fotografie care ar putea face referire la fosta sa soție.

Alex Bodi continuă seria mesajelor cu subînțeles

Astăzi fostul soț al Biancăi a postat iarăși o fotografie al cărei mesaj ar putea fi destinat vedetei. Câștigătorii se focusează pe câștig, în timp ce pierzătorii se focusează pe câștigători, cam așa sună mesajul postat de Bodi pe Instagram. Putem presupune că acesta vine în urma tuturor zvonurilor care au apărut despre el, după divorț. S-a speculat că ar fi bătut-o pe Bianca în repetate rânduri și i-ar fi băgat furculița în mână.

Nici Bianca nu s-a lăsat mai prejos și s-a filmat în mașină, cântând. Ea pare a fi fericită, relaxată și nici gând să verse lacrimi după Bodi. În postările care urmează Bianca ascultă o melodie romantică a căror versuri sună cam așa: Cauta-ma in mare, simte-ma in nisip. Cauta-ma prin stele pana la rasarit. 

Postarea facuta de Bodi, după despărțirea de Bianca
Postarea facuta de Bodi, după despărțirea de Bianca

Vă remaintim că Alex Bodi este cel care a anunțat divorțul de Bianca Drăgușanu. El a povestit că firile lor sunt foarte diferite, Bianca nu ar fi dispusă să facă anumite compromisuri, așa că au decis de comun acord să pună punct căsniciei. Această veste a venit tocmai când circulat numeroase zvonuri că cei doi ar dori să organizeze o nuntă mare și extrem de luxoasă.

În seara de dinaintea anunțului cei doi au fost surpinși în ipostaze extrem de intime, sărutându-se și îmbrățișându-se. Ba chiar Bodi a plâns în brațele Biancăi pentru ultima dată.← Close