Alex Bodi, cuvinte grele despre Bianca Drăgușanu

Bosioc Cristina, 18 nov.. 2019

Scandalul dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu este departe de a se fi terminat. Deși cei doi au decis că divorțează de comun acord pe data de 3 decembrie, încă se aruncă vorbe grele și de o parte și de cealaltă.

Alex Bodi, cuvinte grele despre Bianca Drăgușanu

Bianca a postat câteva fotografii cu subînțeles pe Instagram și Alex a fost foarte afectat de felul în care se comportă soția sa. Așadar se pare că nu va mai încerca să îi câștige iar încrederea, ci va divorța de ea. Bodi a aruncat câteva cuvinte dureroase la adresa ei, chiar într-o emisiune de televiziune.

”Pe data de 3 decembrie vom divorța, am luat decizia de comun acord. Va fi definitiv, indiferent de alte discuții apar pe tema asta. Ne dorim amândoi lucrul acesta. Cred că timp de un an de zile, am cam făcut-o pe ea femeie, am ridicat-o la alte înălțimi decât se aștepta, nu vreau să intru în alte detalii, doar vreau să specific că omul care a dormit la ea în casă să-i spunem doamnei Bianca că ridichile stau în pământ.

Am dormit la ea în casă pentru că așa am căzut de acord, eu aveam casă în București. Eu i-am tratat fetița ca pe un copil de-al meu, o mamă și o doamnă de afaceri nu postează ce postează ea și nu face ce face pentru a-și arăta maturitatea. Normal că în fiecare cupluri există certuri, la noi fiecare ceartă o cataloga ca fiind foarte violentă. Am reacționat mereu foarte impulsiv și asta e”, a declarat Alex Bodi într-o emisiune de televiziune, potrivit wowbiz.ro

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împacat! Fac totul împreună

Citește și: Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, împreună la restaurant. Cei doi au fost mai relaxați ca niciodată← Close