Alex Bodi, dezvăluiri incredibile din propriul trecut. “Am pierdut afacerile, am pierdut banii și m-am despărțit de…”

Adrian, 22 ian.. 2020

Alex Bodi are, în prezent, o situație financiară de invidiat și își permite absolut orice. Puțini știu, însă, că soțul Biancăi Drăgușanu a trecut prin clipe de coșmar în urma cu mai mulți ani, când nu îi mergea deloc bine pe niciun plan.

“În 2012 am avut parte de o lovitură foarte puternică, am avut un declin pe toate părțile. Părinții mei s-au supărat pe mine, mi-am pierdut afacerile, am pierdut bani și m-am despărțit și de mama fiicei mele mari. A durat să îmi revin, dar mi-am dat seama că nu am de ales. Mulți s-au bucurat de eșecul meu”, a povestit Alex Bodi la Teo Show.

Își doresc un copil

În clipa de față, Alex Bodi are toate motivele să zâmbească. Are o soție frumoasă și multe milioane de euro în conturi. În plus, potrivit mai multor zvonuri din ”lumea bună”, el și Bianca Drăgușanu ar ”lucra” intens la un bebeluș. Așa că nu este exclus ca, în următoarea perioadă, blondina să facă marele anunț, din ce în ce mai vehiculat în ”oraș”.

Alex Bodi, despre Bianca Drăgușanu și cum este el într-o relație

„Nu aș accepta înșelatul. Trădarea poate fi nu neapărat fizică. Minciuna, ipocrizia m-ar deranja pe mine foarte tare. Nu îmi doresc să plătesc cu aceeași monedă pentru că și eu am făcut greșeli și poate nu am fost „răsplătit” cu aceeași chestie. Toți greșim, e uman să greșești.

Într-o relație, pot fi orice. Și rău și bun, prieten, amant, soț, cel mai mare clovn posibil. Pot fi și cel mai mare dușman, sunt răzbunător.

Gelozia apare involuntar. Nu am parte cu Bianca pe chestia asta, mi le spune mie, când i se pare ei sau vede ceva din exterior, dar nu prea face. De exemplu, mergi la o cină, vine cineva, se așază lângă ea și poate nu știe că sunt cu ea sau poate îi trimite cineva un buchet de flori… Gelozia poate fi și provocată intenționat. Eu încerc să fiu liniștit și să explic”, a explicat Alex Bodi la Teo Show.← Close