Alex Bodi și Bianca Dragușanu vor un copil! După certuri s-au hotărât să fie o familie fericită

Adrian, 30 nov.. 2019

Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au ținut multă vreme prima pagina a ziarelor, acum cei doi s-au liniștit și speră să aibă în curând un copil. S-a zvonit deja în presa că Bianca Drăgușanu ar fi însărcinată, însă zvonurile au fost infirmate de Bodi și Drăgușanu.

Întrebați dacă au un plan să facă un copil, cei doi au răspuns fericiți că-și doresc foarte mult și că au în plan să lase în plan secundar divergențele dintre cei doi. La ultimele evenimente au participat mereu împreună și și-au fost alături chiar dacă programul afaceristului este încărcat.

Nu renunță decomdată la viața de noapte și se distrează pe cinste împreună.

Erau la un prag de divorț

Bianca Dragușanu și Alex Bodi era un la un prag de divort, în vara acestui an Bianca s-a dus la notar și a vrut să divorteze de Alex Bodi, însă deși nu au confirmat oficial aceste zvonuri cei doi se pare că au lăsat securea războiului și au decis să continuie mariajul.

Invitați la „Vorbește lumea” chiar după unul din cele mai răsunătoare scandaluri Alex Bodi a declarat că Bianca este foarte colerică, lucru recunoscut și de fosta prezentatoare TV și că de aici pornes cele mai multe certuri.

Relație cu nebădăi, dar iubirea se pare că-și spune cuvântul Bianca și Alex acum au planuri mari, speră ca securea războiului să fie îngropată și copilul să apară în curând, cel mai probabil acesta îi va uni mai mult.

Are un copil cu Victor Slav

În 2013 Bianca s-a căsătorit cu Victor Slav, alături de care are și o fetiță Sofia Maria, pe care Bianca o crește alături de Alex și pe care Bodi o iubeste ca pe propia fiică.

Vedeta TV spune că are o relație bună cu Victor de dragul fetiței lor și că este normal acest lucru, iar Alex un mare iubitor de copii nu are nimic împotrivă.

Își petrec majoritatea timpului în localuri luxoase, cum ar fi hotelul Marriott unde cei doi se duc deseori și unde de curând Bianca a comandat o prăjitură preferată, iar angjații localului din hotelul de lux le-au făcut o surpriză de împăcare.

Cele mai mari realizări ale Biancăi Dragușanu în televiziune

Bianca Drăgușanu, însărcinată? Cum s-a dat de gol
Bianca Drăgușanu, însărcinată? Cum s-a dat de gol
  • A apărut pentru prima dată la televizor în emisiunea „Din dragoste” de la Antena 1, prezentată de Mircea Radu
  • A fost asistenta lui Dan Capatos în emisiunea „Un show păcătos”
  • A preluat postul de prezentatoare al emisiunii „Te vreau lângă mine” de la Kanal D
  • A fost prezentă pentru scurt timp în emisiunea „Asia express” de la Antena 1← Close