Alex Bodi și fiica sa momente emoționante acasă

Adrian, 04 nov.. 2019

Alex Bodi petrece de fiecare data mult timp alături de fiica sa, postările sale de pe instragram arată cât de multă iubire este între cei doi. Nu exista seară lăsată de la Dumnezeu ca Alex să nu petreacă alături de fetița lui. Cea mică a răcit, iar Bodi s-a intors rapid din Germania pentru a avea grija de ea. Iată ce dialog poarta cei doi.

Alex Bodi a plecat din țară! Nu s-a rabdat și a aruncat încă un mesaj

Imediat după ce s-a despărțit de Bianca Drăgușanu, atat Alex cât și Bianca s-au întrecut în postări pe Instagram.

Dacă Bodi posta mesaje cu subînțeles și punea lumea la punct, Drăgușanu s-a distrat copios în weekendul ce tocmai a trecut.

Bianca, numai un zâmbet: ”Sunt foarte fericită!”

Bianca Drăgușanu declara, imediat după cununia civilă, că în ultimul an s-a simțit foarte fericită. De aceea diva și iubitul ei au decis să facă și marele pas. „Eu, în ultimul an, așa m-am simțit, sunt foarte fericită că am făcut acest lucru și amândoi simțim… nu am cuvinte să exprim. Nici măcar părinții noștri nu au știut, ne-am dorit să fie un eveniment foarte restrâns și amândoi ne-am dorit să nu se afle public, dar asta este. O să afle mama acum și de la voi și părinții lui. Prietenii noștri care ne-au ajutat să îndeplinim toate…  A fost discutată de mai multă vreme. Suntem căsătoriți. Eu mă îmbrac în fiecare zi în rochie de mireasă. Acum mergem să luăm masa la restaurant și apoi mergem la sală”, erau cuvintele Biancăi, după ce a ieșit de la Starea Civilă.← Close