Alex Velea le răspune lui Abi Talent și Andrei Zbir. Dator cu 10 mii euro?

Adrian, 16 ian.. 2020

Alex Velea a postat în această noapte un video în care le răspunde vloggerilor Abi Talent și Andrei Zbir. Scandalul continuă, iar cel din urmă îl acuză pe Velea că îi este dator cu 10.000 de euro.

Scurtă istorie pentru cei care nu știu cine este Abi Talent și Andrei Zbir. Sunt doi vloggeri din România, recent apăruți pe piața românească, care s-au făcut cunoscuți în mediul online pe Youtube.

La fel ca mai celebrul Selly, Abi Talent și Andrei Zbir postează diverse clipuri la care audiența lor cea mai mare este în principal asiugrată de copii.

Acum o vreme Abi Talent a făcut un live pe contul său din Istagram, în care ar fi acuzat persoanele trecute de 30 de ani că vor din succesul lor pe care aceștia l-au câștigat în mediul online.

Velea s-a simțit vizat în acel video, iar la premierea filmului 5gang i-a s-a întâlnit cu Abi Talent și i-a zis că îi trage un capac.

Acum 4 zile, Andrei Zbir a postat pe Youtube „Adevărata poveste” și a explicat de unde provin cei 10.800 de euro, pe care Alex Velea și studioul său Golden Boy ar trebui să î-l ofere. Este vorba de anumite videoclipuri care au fost editate de Andrei Zbir și pentru care Alex Velea trebuia să achite 600 de euro pentru fiecare.

Alex Velea spune că nu are nimic cu Andrei Zbir, dar că acesta exagerează când spune că îi este dator, ba din contră consideră că și-a achitat datoria prin clipul pe care Zbir l-a postat pe Youtube, care este acum cel mai vizionat vlog al său.

Velea a intrat în gurile rele ale copiilor și ale fanilor, iar pe fir a intervenit și Anamaria Prodan, care complet întâmplător l-a chemat pe Abi Talent la o masă, în perioada aeea vloggerul încerca să demonstreze că este un „om influent”.

Pe fir a intrat și presa care a alimentat scandalul prin articole.

În videoul postat de Velea acesta vine cu punctul său de vedere din acest scandal. Parcă lumea s-a „oprit în loc” și Selly a intrat într-un con de umbră, el fiind cel despre care se vorbea cel mai des și la televizor, acolo unde rar au acces tinerii cu talent pe internet.

Dacă nu ați înțeles nimic, să știți că nici noi, dar poate vă ajută video-ul lui Alex Velea care explică de ce se ceartă cu Abi Talent și Andrei Zbir. Deocamdată.

Alex Velea VS Abi Talent și Zbir← Close