Alex Velea și Antonia s-au mutat într-o vilă de 500.000 de euro. Cum arată noua casă

Bosioc Cristina, 24 ian.. 2020

Alex Velea și Antonia s-au mutat într-o vilă de lux care costă nu mai puțin de 500.000 de euro. Se pare că cei doi artiși au strâns o sumă bună de bani din concerte și evenimente și au reușit să își achiziționeze casa visurilor, unde s-au mutat împreună cu copilașii lor.

Alex Velea și Antonia s-au mutat într-o vilă de 500.000 de euro. Cum arată noua casă

Potrivit click.ro, cei doi s-au așezat la casa lor de câteva săptămâni și sunt foarte fericiți. După ce au stat .mult timp în chirie, Alex Velea și Antonia au făcut în sfârșit pasul cel mare și s-au mutat nu oriunde, ci într-o zonă foarte selectă din Pipera.

Velea si Antonia in noua casa. sursa foto: instagram
Velea si Antonia in noua casa. sursa foto: instagram

Cei doi au o casă mare, cu o curte uriașă care are deschidere la lac. Priveliștea este grozavă, mai ales că lacul este foarte aprope și pe el se pot zări raţe sălbatice şi alte păsări de baltă. Suma pe care au scos-o din buzunar cei doi artiști nu este deloc mică și niciun om obișnuit nu și-ar putea permite o asemenea cheltuială. Având în vedere numeroasele concerte pe care cuplul le are, e clar că au avut cum să adune 500.000 de euro.

Casa celor doi artisti. sursa foto: click.ro
Casa celor doi artisti. sursa foto: click.ro

De Crăciun Velea și Antonia au împodobit bradul în noua casă și au postat fotografia pe rețelele de socializare, cu descrierea Home, adică acasă, semn că locuinţa este proprietatea lor. cu siguranță sunt foarte fericiți în noua locuință, alături de băieții lor. Antonia așteaptă cu nerăbdare să își poată aduce și fetița, pe Maya, în România alături de ea.

Între timp Alex Velea este protagonistul unui scandal în care a intrat alături de Abi Talent. Cei doi și-au aruncat vorbe grele în mediul online și au creat o întreagă telenovelă.

Citește și: Maria Cârneci, despre moartea soțului: ”După ce a plecat nu-mi găsesc rostul”← Close