Alexandra Eram interviu incomod luat mamei sale Andreea Esca

Hoidrag Laurențiu, 20 sept.. 2020

Alexandra Eram și Andreea Esca au acceptat provocarea unei platforme, în care fiica vedetei Pro TV i-a luat un interviu incomod mamei sale. Provocarea a fost acceptată de cele două și răspunde la majoritatea întrebărilor și ștampilelor care se pun pe copiii de vedetă.

Cea mai incomodă întrebare adresată de Alexandra, Andreei Esca

Alexandra Eram a plătit prețul pe care mulți dintre copiii de vedetă l-au încasat. „Ștampila” a ajuns unde e pentru că este fiica lui Esca, lucru care de foarte multe ori i-a pus încrederea la îndoială. Alexandra a mărturisit că s-a gândit des dacă succesul acumulat i se datorează muncii ei sau faptului că este fiica unele celebre vedete de televiziune apreciată de milioane de români.

În interviul acordat pentru platformă, Alexandra Eram a întrebat-o pe Andreea Esca: “Crezi că ajungeam aici dacă nu eram fata ta?

Esca i-a răspuns sincer și desigur ca o mamă mândră de succesul fiicei sale, care consideră că degeaba este fiica ei dacă ea nu reușea să performeze și să arate publicului că este talentată.

Cred că putea să se întâmple “nenorocirea asta” oricum, dar evident că asta a contat. Sunt avantaje și dezavantaje. Poate că e mai ușor că am putut să îți deschid mai multe uși, dar cred că e mai greu pentru că va trebui să te detașezi de imaginea de “fata lu’ Esca”. Cred că o să fie mereu cineva care o să spună că ai reușit că ești fata mea, dar important e ca tu să știi adevărul”, a răspuns, fără să ezite, Andreea Esca.

Alexandra Eram, fiica Andreei Esca intr-un pictorial
Alexandra Eram, fiica Andreei Esca intr-un pictorial

Ia dat chiar și un exemplu, pe vremea când existala Pro TV emisiunea „Dansez pentru tine”, Alexandra Eram a fost invitată să participe la show-ul de la Pro TV. Atunci fiica Andreei i-a pus aceeași întrebare, iar mama ei i-a răspuns că rezultatul participării sale este răspunsul și validarea de care a avut nevoie.

Replicând: „”Îți mai amintești când erai mică, ai venit când te-au chemat la “Dansez pentru tine” și mi-ai spus “crezi că mă chemau dacă nu eram fata ta”? Nu, nu te-ar fi chemat, cel mai probabil, dar când ai ajuns pe scenă, tu erai singură, ai dansat singură, dacă dansai prost, te făceai de râs”, a spus prezentatoarea de la Pro TV.← Close