Anamaria Ferentz „Demo” a ajuns agent imobiliar în America

Adrian, 14 ian.. 2020

Anamaria Ferentz este celebră și cunoscută românilor, după ce la începutul anilor 2000, trupa DEMO a lansat piesa „7 zile de 8 ori”. În scurt timp melodia a devenit HIT și era cântată la toate petrecerile din România. Așa a venit și primul val de succes al Aneimaria Ferentz, care a continuat ani buni la rând. DEMO n-a știut să se reinventeze și declinul a venit rapid.

Ferentz a încercat în multe feluri să se reinventeze și să meargă mai departe în show bizz, după care s-a mutat în America.

Astăzi a fost invitată la „Vorbește lumea”, unde a povestit că este foarte fericită cu noua sa carieră, cea de agent imobiliar și că în timpul liber se ocupă de cântat.

„Mi-am făcut acolo locușorul meu. Nu m-aș mai întoarce acasă, este locul unde și temperaturile și vremea sunt pe gustul meu. Mie îmi place ca vremea să fie constantă”.

Anamaria Ferentz Anamaria Ferentz a trecut prin momente înfiorătoare în 2019, după ce a fost implicată într-un accident de mașină. Artista a dezvăluit că mașina în care se afla a fost distrusă în totalitate și că a scăpat ca prin minune. Deși nu a pățit nimic, a învățat o lecție extrem de importantă pentru ea.

Citeşte întreaga ştire: Retrospectiva anului: Vedete care au trecut prin momente grele în 2019← Close