Anca Serea, în lacrimi înainte să se mute

Bosioc Cristina, 04 dec.. 2019

Anca Serea se va muta în curând din vechea casă. Locuința era foarte neîncăpătoare pentru cei 6 copii ai familiei, așa că Adi Sână și Anca Serea au decis că este timpul pentru o schimbare. Totuși schimbarea nu este una ușoară pentru ei.

Anca Serea, în lacrimi înainte să se mute

Anca Serea a împărtășit cu fanii ei sentimentele care o încearcă acum când trebuie să se mute în casă nouă. Locul în care au stat până acum le este foarte drag și despărțirea este dificilă. „Asta e o treabă complicată… la noua casă facem ultimele retușuri, am muncit mult, mă motivează să fiu mai puternică… e greu să mobilezi șapte dormitoare și un living. Ne dorim să avem o casă frumoasă, vrem ca cei mici să fie fericiți și noi pe lângă ei.”, a povestit Anca Serea, pe blogul familiei.

Anca Serea și soțul ei sunt cu ochii în lacrimi acum că trebuie să se despartă de casa în care au investit foarte mulți bani, dar și multă energie. Acolo au trăit multe momente de bucurie alături de cei 6 copii ai lor și Anca își face griji că cei mici vor avea o adaptare nu foarte ușoară.

„O să fie complicat, o să fie un proces greu. Vrem să revenim aici din când în când… casa este disponibilă pentru vânzare sau închiriere. Este o casă superbă, casa a devenit neîncăpătoare pentru noi. A investit mult în acestă casă, dacă ar fi fost suficient spațiu, nu m-aș fi despărțit de casa asta. Plâng pentru că va fi un proces greu, sunt sigură că ne vom acomoda în noua locație.”, a mai spus Anca Serea, cu ochii în lacrimi.

Citește și: Anca Serea și Adi Sînă s-au mutat într-o vilă de 500.000 de euro← Close