Andra însărcinată? Adevărul a fost până la urmă spus de familia Măruță

Adrian, 29 mai. 2020

Andra este una din cele mai iubite artiste din România, iar presa vehiculează de mai bine de doi ani că este însărcinată. Andra și Cătălin Măruță au ținut să clarifice zbonurile cu privire la sarcina Andrei și au închis gura tuturor celor care au dat cu presupusul.

Andra este însărcinată sau nu?

Andra și Cătălin Măruță au specificat clar că își doresc un copil, dar în acest moment vedeta Pro TV nu este însărcinată. Andra a ținut să specifice că atunci când se va întampla, va fi prima care va anunța public sarcina.

Împreună cu Cătălin Măurță Andra au doi copiii, Eva și David Măruță.

Recent cea mică a impresionat intreg internetul printr-o piesă cântată alături de mama sa, iar momentul a emoționat pe toată lumea.

Fanii au reacționat imeidat „Va seamănă! Talentata și adorabila!”

Andra și Eva Măruța, fiica sa cea mică au realizat un pictorial pentru revista VIVA. Cele două impresionează și arată cât sunt de fericite împreună. Vezi mai jos și cum cântă cele două împreună.

Oriunde o vezi și orice ar face, Andra reușește să emane sensibilitate și încredere, inspirând generații întregi de femei, care o privesc drept un model. Și au și de ce!

În momentul în care am anunțat că Andra este protagonista numărului de martie al revistei VIVA!, mulți dintre colegii din redacție au sărit imediat cu întrebarea: „Este la fel de drăguță în realitate ca la televizor?, iar răspunsul meu a fost prompt, răspuns pe care am vrut musai să-l aflați și voi:

„Este și mai drăguță. O cunosc de mai bine de zece ani și, vă spun, nu s-a schimbat deloc. Este extrem de serioasă, nu știe ce sunt acelea pretenții de vedetă, are un aer de modestie specific ardelenesc și este unul dintre cei mai amabili oameni pe care i-am cunoscut vreodată.← Close