Andreea Bălan, despre cel mai greu an din viața ei: ”Existența mea pe acest pământ a fost pusă sub semnul întrebării”

Bosioc Cristina, 30 dec.. 2019

Andreea Bălan este una dintre cele mai iubite vedete din România. Cu toții știm că ea a avut un an extrem de greu și că s-a confurntat cu o situație foarte gravă când a născut cel de al doilea copil. Andreea a decis să vorbească deschis cu fanii ei despre momentele crunte prin care a trecut în anul 2019 și a postat un mesaj pe rețelele de socializare.

Andreea Bălan, despre cel mai greu an din viața ei: ”Existența mea pe acest pământ a fost pusă sub semnul întrebării”

La finalul lunii decembrie Andreea Bălan a făcut bilanțul anului care tocmai a trecut. Așa după cum toți ne așteptam, ea a menționat episodul groaznic prin care a trecut când a născut-o pe a doua sa fetiță, Clara. Vă reamintim că atunci vedeta a fost la un pas să își piardă viața din pricina unei complicații la naștere. Din fericire medicii au acționat prompt și Andreea ș-a revenit, însă a rămas traumatizată.

Din nefericire perioada care a urmat a fost una extrem de grea pentru Andreea Bălan, deoarece i-a fost foarte dificil să realizeze ce i s-a întâmplat și să depășească momentul. ”Un an în care existența mea pe acest pământ a fost pusă sub semnul întrebării pentru câteva ore. Am trecut de la extaz la agonie și invers. Incidentul neprevăzut de la nașterea Clăriței, în care inima mi s-a oprit pentru câteva secunde, mi-a arătat cât de fragili suntem și cum putem printr-un accident să nu mai fim. Deși am arătat numai zâmbete publicului, mi-a fost foarte greu să îmi revin fizic și psihic, am avut nevoie de consiliere și chiar și așa, în momentul actual nu pot accepta o situație.”, a spus artista.

Cu toate acestea, anul 2019 a venit și cu evenimente minunate pentru artistă. În septembrie ea s-a căsătorit cu George Burcea și a botezat-o pe micuța Clara Maria. Evenimentul a fost unul deosebit iar familia și prietenii le-au fost alături celor doi.← Close