Andreea Bălan, momente de groază! Fiica ei „a înghițit ceva și a leșinat”

Bosioc Cristina, 19 nov.. 2019

Andreea Bălan a povestit recent un episod care a băgat-o în spaimă și a făcut-o să trăiască momente de groază. Artista a vorbit la show-ul lui Capatos despre clipa în care fetița ei Clara a înghițit ceva și a leșinat.

Andreea Bălan, momente de groază! Fiica ei „a înghițit ceva și a leșinat”

Andreea a povestit că se afla chiar la repetiții când a primit un telefon de la soțul ei. Fetița ei Clara înghițise ceva și leșinase.

„Am murit”, a explicat artista, la „Xtra Night Show”. „Dragilor, ce am simțit în secunda aceea n-am simțit niciodată în viața mea. Nici când am fost înșelată, nici când m-am despărțit, nici când am pierdut bani, când am pierdut casa… N-am simțit niciodată.”

Andreea Bălan a povestit toul despre clipele de groază prin care a trecut
Andreea Bălan a povestit toul despre clipele de groază prin care a trecut

Apoi Andreea Bălan a povestit cum și-a aruncat microfonul și a fugit spre ușile închise, rugându-i pe ceilalți să o lase să plece. Momentele de panică au fost maxime și artista a precizat că niciodată nu a trăit așa ceva și nici nu își dorește să mai trăiască vreo clipă atât de urâtă.

„Am ajuns înaintea Salvării, vreau să spun”, a mai precizat artista.

Când a ajuns acasă micuța ei se simțea deja mult mai bine,dar cu toate acestea au început o serie de controale medicale pentru a afla ce s-a întâmplat. Au făcut numeroase analize și investigații, însă nici până în ziua de astăzi părinții micuței nu știu ce a înghițit copilul atunci.

Important este că fetița este bine acum și au depășit momentul acela groaznic. Culmea, Andreea a ținut în ziua aceea și un concert, după ce s-au liniștit lucrurile.

Citește și: Andreea Bălan, cea mai bună cură de slăbire: „Cred că sunt mai slabă cu un kg mereu”

citește și: Andreea Antonescu, după ce Andreea Bălan i-a făcut reproșuri: ”Nu am vorbit niciodată despre asta”← Close