Andreea Bălan, prima dată la TV după coșmarul trăit în spital. Video

Andreea Bălan, prima dată la TV. Andreea Bălan a avut prima apariție televizată, după momentele de coșmar prin care a trecut. Cunoscuta cântăreață a suferit nu mai puțin de trei intervenții chirurgicale, în urma complicațiile apărute în timpul nașterii.

Andreea Bălan despre operațiile suferite

Andreea Bălan și-a făcut apariția în emisiune Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos, bifând astfel prima prezență în platoul unei emisiuni TV, după operațiile suferite. Alături de soțul ei, de asemenea invitat în cadrul emisiunii, Andreea a rememorat momentele cumplite prin care a fost nevoită să treacă.

„Mă bucur că am slăbit, chiar dacă nu din motivul care trebuia. Detașată și fără analgezice, cum am vorbit prima oară în emisiune. Acasă George mi-a povestit cum s-a văzut din punctul lui și al familiei. Amintirile mele datează din salon. Stopul cardio respirator a fost o consecință a emboliei amniotice. Operația de cezariană a devenit foarte complexă, a durat 3-4 ore. Ulterior am făcut hematoame și au urmat alte două operații. Nu-mi venea să cred că era să mor, eu nu-mi aduc aminte de nimic” , a declarat Andreea Bălan.

Andreea Bălan depre revenirea pe scenă

Andreea Bălan, prima dată la TV. Îndrăgita artistă a oferit un răspuns și la întrebarea care stă îna ceste momente pe buzele tuturor fanilor săi: când va reveni Andreea Bălan pe scenă? Cântăreața a mărturisit este nerăbdătoare să-și reia activitatea și că speră ca acest lucru să fie posibil din luna iunie.

„Acum nu pot să fac nimic, stau în casă și mă odihnesc. O să aștept vreo patru luni ca să cânt. Încep în iunie concertele” , a declarat Andreea Bălan, în cadrul emisiunii Xtra Night Show, moderată de Dan Capatos, la Antena 1. Reamintim că artista a trecut prin momente de-a dreptul cutremurătoare, pe fondul complicațiilor survenite la nașterea celui de-al doilea copil.

Citește și:

Andreea Balan impreuna cu sotul la TV
Andreea Balan impreuna cu sotul la TV

Cum a trăit soțul Andreei Bălan momentele cumplite

“A fost un sentiment foarte ciudat pentru că eu am stat la ușă. Erau momente în care trebuia să mă bucur. O vedeam pe Andreea care era resuscitată și pe Clara care era curățată. Am văzut copilul, că era ok, apoi m-am gândit dacă Andreea era bine.

Acea bucurie s-a instaurat abia a doua zi. Fiecare secundă care a trecut speram că o să fie bine, am sperat mereu. Este o scenă filmică. Am avut încredere în ea, știam că este o luptătoare. M-am bucurat că e în viață”, a povestit și George Burcea, la Xtra Night Show.

Andreea Bălan a văzut moartea cu ochii, după ce a născut cel de-al doilea copil, pe micuța Clara. A suferit trei intervenții chirurgicale dificile, a avut dureri insuportabile.← Close