Andreea Răducan, răspuns dur pentru Marian Drăgulescu

Bosioc Cristina, 06 dec.. 2019

Andreea Răducan a demisionat ieri din funcția de președintă a Federației de Gimnastică. Fosta sportvă a ales să vorbească, printre altele, și despre conflictul pe care l-a avut cu Marian Drăgulescu.

Andreea Răducan, răspuns dur pentru Marian Drăgulescu

Fosta gimnastă a vorbit deschis despre problemele pe care le-a avut cu Marian Drăgulescu, cel care declarase cu o zi înainte de demisia Andreei că „dragoste cu sila nu se poate”.

Andreea a venit rapid cu un răspuns foarte sincer.

„Nu vorbim aceeaşi limbă. Am încercat să-i explicăm toţi că un campion trebuie să rămână un campion, iar o astfel de atitudine nu e cea mai potrivită. Marian a făcut ceea cea a considerat de cuviinţă. În ceea ce priveşte comentariul referitor al activitatea mea la FRG ca manager, nu-mi dau seama în ce măsură este în poziţia de a analiza acest lucru, dar e adevărat că lucrul acesta a început prost, nu-mi dau seama cine l-a convins să ducă acest război cu mine, deşi eu nu am dorit niciun fel de război cu nimeni, pentru că nu de asta am venit aici.

Dar când vine în Comitetul Executiv, unde a fost numit cu aprobarea mea, începe să-ţi numere zilele concediului de lăuzie mi se pare destul de deplasat şi nu cred că asta ar fi trebuit să facă un sportiv de calibrul lui Marian Drăgulescu, un reprezentant al sportivilor în Comitetul Executv, care ar fi trebuit să se ocupe cu totul şi cu totul de altceva. Îl respect pentru toate performanţele pe care le-a obţinut ca sportiv şi îi urez succes la JO de la Tokyo”, a detaliat Andreea Răducan.

Conducerea interimară a forului va fi preluată de vicepreşedintele Maria Fumea, până în ferbruarie-martie 2020, când vor fi organizate alegeri.

Citește și: Mesaje de Sfântul Nicolae. Urări, sms-uri și felicitări de Moș Nicolae← Close