Anunt de ultima ora facut de Maximilian Toader, fiul afaceristului Marcel Toader

Adrian, 05 aug.. 2019

Anunt de ultima ora facut de Maximilian Toader, fiul afaceristului Marcel Toader. Maximilian Toader a reactionat la vestea mortii tatalui sau, afaceristul Marcel Toader, cel care a suferit un infarct sambata.

„Voi incepe prin a va multumi pentru toate cuvintele de incurajare! Imi cer scuze ca nu v-am putut raspunde dar vreau sa ma credeti ca trec prin cea mai grea incercare din viata mea, de a-mi inmormanta unul dintre parinti!

Pentru cei ce i-au fost prieteni, frati, apropiati sau cunostinte tatalui meu, va astept maine dupa orele 13:00-14:00 la capela cimitirului Bellu (mai exact la etajul 1 al capelei) pentru a fi pentru ultima oara alaturi de el!

Anunt de ultima ora facut de Maximilian Toader, fiul afaceristului Marcel Toader. Când va avea loc înmormântarea

Inca odata va multumesc si prin aprecierile voastre si parerile de rau, imi dau seama ca l-ati descoperit pe adevaratul Marcel Toader Felicitari tata, m-ai facut mandru pana la capat! Inmormantarea va avea loc Miercuri in satul Cumpana (Judetul Constanta)”!, a scris Maximilian pe pagina sa de Facebook.

Citeşte şi:

Marcel Toader a murit, sambata, la varsta de 56 de ani, dupa ce a suferit un infarct. Cunoscutul omul de afaceri urmeaza sa fie inmormantat luni, la Constanta.

Sursă: www.bzi.ro← Close