Bătaie în casa „Mireasă”, David și Ionuț la un pas să fie dați afară din show

Adrian, 12 sept.. 2020

Bătaie în noua casă Mireasă la doar câteva zile de la debutul noului sezon al emisiunii. David și Ionuț s-au luat la harță după ce aceștia s-au adresat jigniri supreme în casa show-ului matrimonial. Cei doi concurenți au fost la un pas să fie excluși din emisiune pentru că au încălcat regulamentul.

Violențe în casa „Mireasă”, bătaie între David și Ionuț

În timp ce își petreceau timpul în grădină, David concurent la Mireasă a început să-l jignească pe Ionuț cu replici urâte la adresa mamei lui. Pentru Ionuț mama sa este un punct extrem de sensibil pentru că aceasta nu este alături de el de ani buni.

Bătaie în casa băieților de la "Mireasă". Replica lui David l-a scos din minți pe Ionuț
Bătaie în casa băieților de la “Mireasă”. Replica lui David l-a scos din minți pe Ionuț

Atacurile lui David la adresa lui Ionuț pe tema mamei lui n-au fost suficiente, aceasta a continuat sa profite de iritarea acestuia și l-a atacat prin sentimentele sale față de Cătălina.

După ce te bate Cătălina, jur că te bat și eu.”, i-a spus David lui Ionuț. Acesta a continuat atacul la adresa lui Ionuț întrebându-l unde este mama lui, moment în care concurentul și-a luat foc, l-a scuipat pe David și i-a aruncat sucul în față.

Bataie in casa Mireasa David si Ionut s-au luat la harta
Bataie in casa Mireasa David si Ionut s-au luat la harta

Ceilalți concurenți au sărit imediat să-i țină pe cei doi, dar momentul a fost cu greu calmat, iar producătorii emisiunii iau în considerare excluderea celor doi din show-ul matrimonial.

Regulamentul Mireasă înterizice ferm orice fel de violență în casă. Noul sezon a început luni la Antena 1, iar noutatea este că emisiunea este prezentată de Simona Gherghe.

Sezonul 1 al emisiunii Mireasă a fost prezentat de Diana Dumitrescu, care a fost scoasă din cărțile Antena 1.

Simona Gherghe prezenta înainte emisiunea Acces Direct, dar locul acesteia a fost luat de Mirela Vaida, care înainte prezenta show-uri matrimoniale.

FOTO: Bătaie în casa Mireasă, David și Ionuț s-au jignit grav

FOTO: Mireasă / Antena 1← Close