BCR oprește funcționarea bancomatelor și cardurilor bancare temporar

Adrian, 17 oct.. 2019

BCR a făcut un anunț de ultimă oră care îi vizează pe toți clienții. Sistemul informatic va fi oprit în noaptea de vineri, 18 octombrie, spre sâmbătă, 19 octombrie 2019. Cu alte cuvinte, operațiunile cu cardurile vor fi sistate, conform comunicatului emis de reprezentanții Băncii Comerciale Române.

BCR oprește funcționarea cardurilor mâine noapte

Clienții nu vor putea scoate bani de la bancomate și nici nu vor putea efectua plăți cu cardul între orele 01:00 și 05:00 dimineața, în noaptea de 19 octombrie. Nu vor putea fi folosite nici mașinile multifuncționale (MFM). De asemenea, nici aplicația George nu va răspunde comenzilor, și vorbim aici de operațiuni specifice precum blocarea ori deblocarea cardului în caz de pierdere.

Automatele de schimb valutar nu vor fi afectate de această revizie tehnică, mai anunță BCR. Banca Comercială Română este una dintre cele mai mari și importante în România. BCR face parte din ERSTE Group, care este considerat de mulți analiști financiari drept cel mai important grup financiar din țara noastră. Pe piața tranzacțiilor, BCR realizează cele mai multe operațiuni.← Close