Berta Slav, femeia care i-a procurat Furadan Mădălinei Manole, a ajuns mare șefă la Fisc

Bosioc Cristina, 14 nov.. 2019

Berta Slav, așa zisa prietenă a Mădălinei Manole, cea care i-a cumpărat Furadan, a ajuns mare șefă la Fisc, după 10 ani de când lucrează în această instituție.

Berta Slav, femeia care i-a procurat Furadan Mădălinei Manole, a ajuns mare șefă la Fisc

Berta Slav este femeia care i-a cumpărat Mădălinei Furadanul cu care aceasta s-a sinucis. Ea a susținut tot timpul că nu știa ce vrea să facă artista cu această substanță. Ea a fost și anchetată și s-a stabilit că nu știa adevăratul motiv pentru care Mădălina o rugase să comande pe internet substanța care i-a fost fatală.

Berta Slav, cea care i-a procurat Furadan Madalinei Manole. sursa foto: wowbiz.ro
Berta Slav, cea care i-a procurat Furadan Madalinei Manole. sursa foto: wowbiz.ro

După aceast eveniment tragic, nu s-a mai auzit nimic de Berta Slav, ci se știa doar că lucrează la Fisc. În prima declaraţie de avere a Bertei este din 2009. Atunci ea figura ca „inspector asistent” la Direcţia Generală a Finanţelor Publice Ilfov – Trezoreria Ilfov.

În anul 2011, Berta se pare că a avansat în funcție devenind „inspector principal”, și a obținut un venit anual de 22.835 de lei. După trei ani, în anul 2014, femeia a ajuns inspector superior, mutându-se la DGRFP Bucureşti, iar venitul anual a ajuns la 32.400 de lei.

În prezent Berta este consilier superior la Fisc și are un venit anual de 60.057 de lei (5.004 lei pe lună). Berta Slav nu are nici un bun pe numele său. În 2018, ea a refinanţat un credit, care e scadent în 2022, datoria fiind de 38.177 lei.

Potrivit declaraţiilor făcute de parapsihologul Lucian Iordănescu, cel care a cunoscut-o pe Mădălina Manole în 1993, mărturisirile părinţilor „fetei cu părul de foc”, despre relaţia bună pe care o aveau cu fiica lor par să fie contrazise:

„Eu şi Mădălina ne-am văzut într-o seară, în Parcul Carol, unde a vrut să discute cu mine. Vreo 45 de minute am stat de vorbă cu Mădălina. Avea nişte preocupări, se interesa de farmece şi de blesteme. Spunea că a fost într-un fel persecutată – şi s-a dovedit că aşa a fost, că am mai investigat, dar nu cu ea – de către părinţi, în special de către mamă care o chinuia într-un anume fel… Îi lua banii, îi făcea tot felul de chestii de astea, am aflat ulterior de la alte persoane. Mădălina mi-a spus că a blestemat-o mama ei şi era interesată dacă aceste blesteme au vreun efect.”, a declarat parapsihologul.← Close