Bianca Drăgușanu ajunge în fața judecătorilor. Cu cine se judecă vedeta

Bosioc Cristina, 13 nov.. 2019

Bianca Drăgușanu a ținut în ultimul timp primele pagini ale ziarelor, din pricina scandalului care s-a stârnit între ea și soțul ei Alex Bodi. Chiar după ce s-au împăcat, Bianca este din nou implicată într-un scandal, care îi vizează în mod direct afacerea, potrivit spynews.ro.

Bianca Drăgușanu ajunge în fața judecătorilor. Cu cine se judecă vedeta

Se pare că vedeta a decis să își facă singură dreptate și a intentat un proces împotriva Institutului Naţional de Cercetare-Dezvoltare Informatică – ICI Bucureşti, dar și împotriva unei societăţi comerciale care administrează mii de site-uri şi vinde domenii online.

Din detaliile deținute de spynews.ro, o decizie luată de institutul și societatea comercială menținute mai sus a afectat serios afacerile Biancăi și buna funcționare a site-urilor pe care aceasta le deține. Judecătoria nu a stabilit momentan când va fi primul termen, însă este probabil ca acesta să fie fixat la începutul anului care vine.

Bianca ajunge in instanta. sursa foto: spynews.ro
Bianca ajunge in instanta. sursa foto: spynews.ro

Recent Bianca și Alex Bodi s-au ămpăcat, după ce el anunțase divorțul. Se pare că mărul discordiei a fost comportamentul lui alex, iar el ar fi recunoscut asta într-o emisiune televizată. „El mă împinge să fac aşa. Sunt circumstanţe în care eu am văzut nişte lucruri care mi s-au ascuns şi m-au rănit foarte tare. Am vorbit foarte punctual, dar există ceva care apare în mod frecvent. L-am întrebat dacă sunt eu singura femeie pe care o iubeşte şi el a spus da. Ok, dar atunci de ce ajungem la aceleaşi discuţii?

Dacă anumiţi factori ar dispărea din relaţia noastră şi anumite strategii şi o anumită atitudine, probabil noi nu am fi ajuns la ieşirile astea nervoase pe care le avem amândoi. Nu este neapărat vorba de femei din viaţa lui. Ideea este că dacă el nu mi-ar da motive să fac chestiile astea şi să-mi ies din pepeni, nu aş ieşi. Motivele acelea sunt reale pentru că vin cu probe”, a spus Bianca Drăguşanu la „XNS”.

 ← Close