Bianca Drăgușanu neagă relația cu Bodi și spune că nu a vrut să se arunce în fața mașinii

Bosioc Cristina, 15 nov.. 2019

Bianca Drăgușanu a vorbit deschis despre scandalul cu Alex Bodi și a negat că ar vrea să se împace cu aceasta. Ba chiar susține ferm că va divorța și nici vorbă să fi vrut să se arunce în fața mașinii.

Bianca Drăgușanu neagă relația cu Bodi și spune că nu a vrut să se arunce în fața mașinii

Bianca a declarat pentru spynews.ro că nu a vrut sub nicio formă să se arunce în fața mașinii și asta este o aberație. Ea susține că vrea să divorțeze și nu mai există nicio șansă pentru ea și Alex Bodi. Cu doar câteva zile în urmă cei doi erau prezenți la o emisiune tv unde susțineau că se împacă și iubirea lor este foarte puternică.

„Din respect pentru relația pe care am avut-o, nu vreau să dau mai multe detalii, dar totuși mi se pare exagerat să se scrie despre mine că aș fi vrut să mă arunc în fața unei mașini. Am un copil, sunt o femeie echilibrată, conduc o afacere de succes, de foarte mulți ani. Nu am motive nici măcar să intru în depresie. Depresia pentru mine este un lux, iar dramele pentru mine sunt ceva de poveste”, a declarat Bianca Drăgușanu pentru sursa mai sus menționată.

Bianca pare extrem de hotărâtă și nu e chip să dea înapoi. Până în acest moment Alex Bodi nu a comentat nimci despre declarațiile celei care i-a fost soție.

„Vreau să declar că vom divorța și că voi divorța, indiferent de părerea pe care o are el. Relația noastră s-a încheiat. Nu mai avem niciun subiect comun. S-a consumat tot ce există între noi. În rest, nu mai comentez nimic despre relația care tocmai s-a încheiat, pentru că viața merge înainte, eu sunt un om pozitiv care nu va recurge niciodată la gesturi extreme și care este foarte mândru de realizarările și de deciziile lui. Sunt un om hotărât și, în momentul ăsta, sunt mai hotărâtă ca niciodată să divorțez. Și voi divorța pe 3 decembrie”, a mai spus fosta prezentatoare de la Kanal D.← Close