Bianca Drăgușanu s-a împacat cu Alex Bodi și au sărbătorit la Marriott

Adrian, 11 nov.. 2019

Bianca Dragușanu s-a împacat cu Alex Bodi după ce s-au despărțit din cauza unor divergențe! Reprezentații hotelului Marriott, acolo unde Alex Bodi și Bianca Drăgușanu sunt clienți fideli, au serbat împăcarea cu un desert personalizat pentru cei doi.

Alex și Bianca au comandat împreuna un cheesecake pe care reprezentații Marriott l-au personalizat cu o inimă și numele lor scris pe farfuria pe care au primit-o.

Fericită de gestul angajaților hotelului, Bianca a pus pe story pe Istagram și a primit mii de felicitări.

Prima data farfuria conținea doar numele ei, apoi Bianca i-a rugat pe cei de la Marriot să scrie și numele lui Alex Bodi pentru ca nu se isca un scandal din nou.

Mesajul incredibil pe care Alex Bodi l-a trimis Biancăi Drăguşanu: “Şi eu te iubesc”

“Şi eu te iubesc”, a răspuns Bodi, care a pus două inimioare. Ai pus mai puţine inimioare, a scris Bianca, care a adăugat un emoticon nervos. “Iar a intrat dracu în tine?”, a întrebat-o Bodi. WOWbiz.ro a dezvăluit că situația s-a complicat în cuplul Bianca Drăgușanu-Alex Bodi. Astfel, după scandalul uriaș de săptămâna trecută, atunci când fosta prezentatoare TV ar fi fost agresată de soț în parcarea unui restaurant, acum, ea pare să renunțe să îmbrace rochia de mireasă, scrie HUFF.ro.

Ce a răspuns Alex Bodi atunci când a fost întrebat „I-ai cerut banii înapoi Biancăi pe cadourile și vacanțele oferite?”

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit după vacanța de Paște în Spania. O tânără l-a abordat pe fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și i-a pus întrebarea, iar el a răspuns la scurt timp.

„Bună, Alex. Este adevărat că i-ai cerut Biancăi banii pe cadourile și vacanțele oferite”, a vrut să știe femeia.

„Bună. Niciodată! Exclus așa ceva. Din câte știu eu, cred că e doar o invenție. Ea nu ar fi afirmat niciodată așa ceva”, a răspuns Alex Bodi.

Bianca Dragusanu s-a despartit de Bodi după vacanța de Paște la Madrid← Close