Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează

Bosioc Cristina, 31 oct.. 2019

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează, iar vestea a venit ca un șoc pentru fanii celebrului cuplu. Informația a fost confirmată chiar de Alex Bodi, pentru spynews.ro.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi divorțează

Alex Bodi a vorbit despre motivele care au dus la această despărțire neașteptată și a oferit detalii incredibile. Se pare că cei doi au decis în urmă cu ceva timp că la următoarea ceartă pe care o vor avea, se vor despărți, iar inevitabilul s-a produs.

Alex susține că și job-urile tot au fost un factor decisiv, pentru că ei sunt tot mai ocupați și nu reușsesc să se vadă pe cât și-ar fi dorit.

Relaţia mea cu Bianca s-a încheiat. Am constatat că nu avem intenţii comune, am considerat amândoi că este mai ok. Am depus actele de divorţ, termenul este pe 2 decembrie, avem câteva zile de gândit, dar noi doi am considerat că cel mai este să o luăm pe drumuri separate că nu ajungem la un punct comun. Am ajuns la un nivel prea înalt al relaţiei şi decât să ajungem la alte finaluri sau să ne compromitem, că suntem oameni maturi, am considerat că este mai bine să evităm.

Munca mea nu-mi permite să stau prea mult în ţară, ea îşi neglijează job-ul. Noi ne-am promis unul celuilalt ca la următoarea ceartă să se încheie. Am stat de vorbă, nu se poate conforma cu anumite chestii, ea amplifică greşelile mele şi a stabilit că nu merităm niciunul stres şi nervi”, a declarat Alex Bodi în exclusivitate pentru Spynews.

Citește și: Oana Radu a slăbit după ce ajunsese la 104 kg. Care este rețeta succesului ei

Citește și: Horoscop 31 octombrie 2019. Gemenii primesc vești importante← Close