Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au împacat! Fac totul împreună

Adrian, 10 nov.. 2019

Bianca Dragusanu și Alex Bodi s-au împăcat dupa ce s-au bătut în centrul capitalei, după ce la despărțire de nervi acesta a rănit-o pe prezentatoarea TV cu o furculiță și dupa ce s-au ciondanit de zile mari de fiecare dată când au avut divergențe.

Bianca Drăgușanu pune totul pe seama faptului că este prea impulsivă și că nu-și poate controla nervi atunci când este supărată. Alex Bodi susține că el de fapt n-ar fi agresat-o niciodată pe fosta sa soție, de care a divorțat de curând.

Zile întregi de la evenimentul care a șocat lumea mondenă, Alex Bodi a postat pe Instagram mesaje cu subînteles.

Iată câteva din știrile pe această temă

Bianca Drăgușanu a fost agresată de Alex Bodi după divorț! ”Au fost patru episoade de violență” "Au fost patru episode de violenţă ieşită din comun într-un an şi patru luni cât a durat această poveste. Bianca a fost bătută şi înşelată de prea multe ori. Alex Bodi este un tip agresiv şi periculos. A avut şi o coastă fisurată şi a ajuns la Urgenţă, iar zilele trecute, când a aflat de divorţ, Alex i-a înfipt furculiţa în mână. În aceste condiții, Bianca nu a avut ce să mai facă decât să-şi dorească un divorţ rapid de soţul agresiv", a declarat o sursă apropiată Biancăi Drăgușanu pentru click.ro.
ȘOC ÎN PLINĂ STRADĂ ÎN URMĂ CU PUȚIN TIMP! Bianca, agresată de Alex Bodi! Totul s-a petrecut în parcarea unui restaurant celebru din Capitală! ”Plângea întruna!”! Blonda l-a împins cu piciorul de frică

Ieri pe contul de Istagram al celebrului om de afaceri cei doi apar împreună la un restaurant unde petrec alături de prieteni ca un cuplu între care nu s-ar fi întâmplat nimic. Mai târziu de la postarea respectivă cei doi s-au dus la o sală de forță pentru a-și menține condiția fizică. Fanii nu mai înteleg nimic însă și se întreabă dacă cei doi au căutat cumva prea multă atenție din partea presei, sau dacă scenele de bătaie au fost doar o exagerare a ziariștilor.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi fac sală

Mesajul incredibil pe care Alex Bodi l-a trimis Biancăi Drăguşanu: “Şi eu te iubesc”

“Şi eu te iubesc”, a răspuns Bodi, care a pus două inimioare. Ai pus mai puţine inimioare, a scris Bianca, care a adăugat un emoticon nervos. “Iar a intrat dracu în tine?”, a întrebat-o Bodi. WOWbiz.ro a dezvăluit că situația s-a complicat în cuplul Bianca Drăgușanu-Alex Bodi. Astfel, după scandalul uriaș de săptămâna trecută, atunci când fosta prezentatoare TV ar fi fost agresată de soț în parcarea unui restaurant, acum, ea pare să renunțe să îmbrace rochia de mireasă, scrie HUFF.ro.← Close