Black Friday România pe 15 noiembrie – Ghid de cumpărături și reduceri

Adrian, 05 nov.. 2019

Black Friday vine și în România pe 15 noiembrie 2019 și în cursa reducerilor se înscriu magazine celebre cum ar fi eMag care va veni cu cea mai variată gamă de produe, tot la capitolul cumpărături online nu lipsesc și alte magazine tradiționale, câteva despre fiecare mai jos.

Vinerea neagră a reducerilor este adusă în România anul acesta cu două săptămâni mai devreme față de Black Friday la nivel mondial, care este pe 29 noiembrie. Românii pot cumpăra la prețuri reduse produse pe 15 noiembrie.

Catalogul de oferte Black Friday 2019

Ofertele Black Friday încep să apară, daca magazinele Flanco, Altex și Mediagalaxy au furat startul și fac vinerea neagră toată luna noiembrie, eMAG îl aduce doar vineri, 15 noiembrie 2019.

Cand este Black Friday Romania 2019 la eMAG?
Cand este Black Friday Romania 2019 la eMAG?

Magazinul a lansat deja un ghid de cumpărături și sfaturi pe site.

„ Pentru multi dintre noi a devenit cel mai asteptat eveniment de shopping al fiecarui an. Privita cu nerabdare de oricine isi doreste o reducere semnificativa pentru produsele dorite, Vinerea Neagra si-a capatat numele pe un fond negativ, din cauza agitatiei si chiar a actelor de violenta pe care le provoca in anii ‘60, in orasul american Philadelphia, cu ocazia inceperii sezonului de cumparaturi pentru Craciun. De la magazine jefuite cu putin timp inainte de ora deschiderii, pana la ambuteiaje si accidente, Black Friday insemna la acel moment disperarea de a obtine produsele dorite.

Industria de retail a reactionat si a dat o alta turnura aglomeratiei din magazine, generata de deschiderea sezonului de cumparaturi pentru Craciun. Marile magazine au vazut o oportunitate de a transforma o serie de incidente nefericite intr-un eveniment de care sa se bucure toata lumea si au introdus reduceri, promotii, oferte speciale pentru aceasta ocazie unica.

De remarcat este faptul ca multi angajati se invoiau de la munca, invocand tot felul de pretexte, pentru a face o parte din cumparaturile pentru sarbatori cat timp rafturile erau pline si isi puteau alege cele mai bune produse din timp, asigurandu-se ca vor avea pregatite cadourile cele mai potrivite pentru sarbatorile de iarna. Asa s-a transformat Vinerea Neagra intr-un eveniment memorabil si o traditie pentru retaileri: Black Friday a devenit ziua cu cele mai multe reduceri din an, ocazia perfecta de a cumpara din timp produsele dorite, la preturile cele mai avantajoase.

Conceptul Black Friday a fost prezentat romanilor de eMAG, in anul 2011. Traditia a fost pastrata in fiecare an, iar clientii din Romania au putut cumpara, de la o editie la alta, produse din ce in ce mai variate, numitorul comun fiind reducerile uimitoare. Nu doar ofertele si reducerile au devenit tot mai atractive, ci si tehnologiile prin care acestea au devenit accesibile clientilor: aplicatia eMAG, plata rapida prin card de debit sau de credit, posibilitatea de a achita in rate fara dobanda sau prin eCREDIT. Pentru a fi la curent cu toate noutatile, in fiecare an, cu putin timp inainte de Black Friday, abonatii la newsletter-ul eMAG primesc un ghid menit sa le faca experienta de cumparare si mai simpla.” scrie eMAG pe site-ul său.

Magazine înscrise în cursa Black Friday 2019

Aproape toate magazinele online se înscriu în cursă, comercianți celebri precum: eMAG, F64, Altex, Mediagalaxy sunt înscrise în cursa reducerilor din 15 noiembrie 2019.

Ghid de cumpărături

  • Black Friday 2019 va genera și probleme, site-urile se vor încărca greu în vinerea reducerilor din 15 noiembrie
  • Este recomandat să iți faci din timp un cont pe care sa-l actualizezi cu adresa de livrare, să memorezi cardurile, dar și produsele tale în zona produselor favorite
  • Catalogul de reduceri va apărea cel mai probabil dis de dimineață când încep și reducerile
  • Plata cu cardul poate să funcționeze și ea greu, tocmai de aceea se recomandă să alegi ca plata pentru comanda să fie ramburs
  • Curierii vor întârzia mult cu toate comenzile de Black Friday, tocmai de aceea trebuie să nu te aștepți ca produsele să ajungă rapid← Close