Bunicii n-au știut că fiica lor are gemeni, cum au reacționat când au vazut și al doilea copil

Adrian, 29 iul.. 2020

Se spune de multe ori că bunicii ajung să-și iubească nepoții mai mult decât pe proprii copii. Un cuplu din America și-a propus să-i surprindă pe bunici într-un mod inedit. Mama gemenilor, Brinkley a născut pe 13 iunie, toată lumea se aștepta să aibă o fetiță, surpriza a fost și mai mare când pe lume au venit doi copii și pe lângă fetiță s-a născut și un baiețel, însă fericiții părinți au ținut în secret venirea pe lume a băiatului. Părinții cuplului știau doar de fetiță și așa a rămas până pe 10 iulie.

Bunicii surpriză dulce, au rămas muți de umire și fericire

Veniți în vizită șă-și cunoască nepoata după ce a stat mai bine de o lună la incubator din cauza nașterii premature, cei doi bunici erau topiți de micuța lor nepoată. Din cauza situației generale la nivel mondial, nu și-au putut vizita nepoata în timpul internării în spital. Bucuroși că atât mama cât și cea mică sunt sănătoase, cei doi bunici au stat la povești, cea mică adormind sub ochii bunicilor.

Tom, tatăl celor doi copii, a urcat în dormitor și le-a făcut o mega surpriză bunicilor, care au fost extrem de surprinși când l-au văzut pe tată cu un alt copil în brațe. Bunica întreabă, uimită:

Glumești? Este real?”, Tom exclamă amuzat și spune, „da”, continuă „V-am spus aproape tot despre situația noastră”, iar Brinkley adaugă, „Am omis o parte din situație”.

Momentul emoționat a fost postat pe Facebook de Tom Shircliff, tatăl gemenilor, iar marile publicații precum Daily Mail sau MSN news au preluat imaginile cu fericiții părinți și bunici.← Close