Carmen Harra, previziune despre relația dintre Statele Unite și Iran

Bosioc Cristina, 09 ian.. 2020

Carmen Harra este una dintre cele mai cunoscute prezicătoare românce. Ea trăiește de mulți ani în Statele Unite ale Americii, însă nu a încetat niciodată să apară în presa din românia cu diverse previziuni. Recent ea a avut o itnervenție telefonică în emisiunea „Răi da’ buni” , unde a vorbit despre ce se va întâmpla între Iran și Statele Unite ale Americii.

Carmen Harra, previziune despre relația dintre Statele Unite și Iran

Carmen Harra a vorbit în emisiunea de la Atenta Stars despre cum va evolua conflictul dintre Iran și America, dar și despre ce ne așteaptă în următorii ani. Ea susține că vor fi multe schimbări pe toată planeta.

„Iranul se va răzbuna şi se va răzbuna foarte urât în următoarele luni prin tot felul de atacuri, (…) însă asta nu are  nimic cu Europa, nu are nimic cu România. Toate atacurile vor viza numai America. (…) Partea proastă este că avioanele vor încerca să atace diferite puncte centrale ale Americii, oraşe importante şi nu se vor opri decât undeva peste vreo 4 până la 7 luni. (…) România este ferită de primejdii de genul ăsta”, a povestit Carmen Harra.

Ea a vorbit și despre ce se va întâmpla cu omenirea în următorii 13 ani, susținând cu tărie că oamenii sunt mult mai nepăsători la tot ceeea ce se întâmplă în această perioadă. Anul a început cu o mulțime de conflicte și probleme mondiale care nu ar trebui să fie ignorate.

„Anul 2000, în calendarul mayaş se spunea că e sfârşitul lumii. Noi am uitat să adăugăm la anul 2000 cei simbolici 33 de ani ai lui Hristos. Hristos a spus că «Eu am să revin după 2000 de ani». Şi dacă adăugam la 2000 de ani 33 când a murit Hristos ajungem la 2033. Toate calculaţiile spun că din anul 2020 până în 2033 sunt următorii 13 ani. Sunt cruciali, ca noi să trecem pragul ăsta, să supravieţuim sau să fim eliminaţi. Toată filozofia asta metafizică, astrologia, calendarele vechi, toate vorbesc despre această perioadă extrem de importantă de trecere de la sfârşitul unei ere”, a spus Carmen Harra în cadrul emisiunii „Răi da’ buni”.← Close