Cătălin Scărlătescu a început să facă mâncare de la 8 ani. Cine l-a învățat

Hoidrag Laurentiu, 22 apr.. 2019

Chef Cătălin Scărlătescu, a cochetat cu bucătăria de când era copil. Vedeta emisiunii Chefi la cuțite a declarat ca a fost inspirat să meargă pe acest drum de către bunica lui.

Cătălin Scărlătescu își amintește cu nostalgie de bunica sa, Amalia:

„Ea m-a învățat tot ceea ce știu astăzi. Tot cu ea am gătit prima mea mâncare de cartofi, atunci când avem vreo opt ani”.

Care este prăjitura preferată de Cătălin Scărlătescu

„Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută. La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine până în ziua de azi”, a declarat Cătălin Scărlătescu.

Citește și: 

Ce rețetă specială pregătea de Paște bunica lui Chef Cătălin Scărlătescu

Gustul mâncării s-a format în copilărie pentru Cătălin Scărlătescu și chiar dacă acum este pus în lumină prin meseria de chef, cele mai bune preparate sunt pentru faimosul jurat cele care îi aduc aminte de bunătățile pregătite, cu drag, de către bunica sa:

„Nu a existat Paște în care să nu pun pe masă rețeta specială de drob a bunicii și ori de câte ori o gătesc, îmi amintesc de mirosul fabulos din bucătăria ei din aproprierea sărbătorilor. Reușea să ne ofere tot ce avea mai bun din ingrediente simple”.

Sursă: www.libertatea.ro← Close