Câți bani câștigă Raluca Bădulescu la ”Bravo, ai stil”. Suma este considerabilă

Hoidrag Laurentiu, 08 apr.. 2019

Câți bani câștigă Raluca Bădulescu la ”Bravo, ai stil”.  În ultimele sezoane, emisiunea ”Bravo, ai stil” difuzată de postul de televiziune Kanal D a suferit o serie de modificări.  Schimbările au vizat atât conceptul programului, cât și componența juriului. Sub îndrumarea unui specialist, concurentele trebuie să refacă în doar câteva minute ținutele. Jurații apreciază și notează rezultatele.

Câți bani încasează Raluca Bădulescu la ”Bravo, ai stil”

Câți bani câștigă Raluca Bădulescu la ”Bravo, ai stil”. Alături de Maurice Munteanu și Cătălin Botezatu, Raluca Bădulescu este unul dintre jurați.

Absolventă a Coligiului Național ”Sfâtul Sava” și a Facultății de Litere din cadru Universității București, secția română-engleză, Raluca primește la Kanal D un salariu de 5.000 de euro pe lună conform site-ului www.dcbusiness.ro. În orice caz, așa se spune.

Citește și:

Cine este Raluca Bădulescu

Câți bani câștigă Raluca Bădulescu la ”Bravo, ai stil”. Raluca Bădulescu (42 de ani) este una dintre cele mai excentrice prezenţe din showbiz, iar proiectul “Bravo, ai stil!”, de la Kanal D, unde are rol de jurat, îi oferă şi mai mare vizibilitate.

Tatăl Ralucăi Bădulescu, Doru Laurian Bădulescu (69 de ani), nu este străin de lumina reflectoarelor, el fiind senator PDS în perioada 1996-2000. Mama ei însă e scumpă la vedere, iar marţi jurnaliştii s-au lipit mai mult de ea decât de fiica ei.

Ce a studiat Raluca Bădulescu

Raluca Badulescu se identifica intotdeauna cu lumea modei, insa putini stiu care este, de fapt, profesia ei de baza! Carismatica jurata de la “Bravo, ai stil” a studiat limba si literatura romana, dar si limba engleza la o facultate de stat si, timp de cateva saptamani, a stat si la catedra!

“Eu am terminat Facultatea de Litere, specializarea romana-engleza, la Universitatea Bucuresti si am predat trei luni la un liceu faimos din Capitala! Imi amintesc ca am avut o clasa de a XII-a si una de a IX-a! A fost interesant, dar nu era meseria mea, nu era adevarata mea chemare, ci dorinta mea era sa activez in lumea fashion-ului!”, a declarat Raluca pentru WOWbiz.ro!← Close