Cauza morții lui Costin Mărculescu, IML a spus adevărul! S-a dat ALARMA vor face descinderi

Adrian, 11 iun.. 2020

Costin Mărculescu a murit acum „două-patru zile” confom unor surse IML. Acesta a fost găsit în casă mort în cada și corpul aflat într-o stare de putrefacție. Echipa XNS Show a fost cea care a dat alarma care a sunat la 112, iar echipele de intervenție au sosit imediat. Ușa apartamentului a fost spartă în direct la Antena 1.

Cauza morții lui Costin Mărculescu

Conform unor surse Libertatea, IML afirmă că moartea s-ar fi  produs acum doua sau patru zile având în vedere starea corpului. Nu au fost detectate urme de lovituri sau tentative de sinucidere. S-au luat probe pentru a se analiza toxicologic dacă acesta ar fi încercat să se sinucidă cu pastile.

Un prieten apropiat al lui Costin, a primit dumincă un mesaj de la acesata care i-ar fi transmis „Mor Dorule, mor”. Actorul avea probleme cardiace și era într-o depresie cruntă. A fost scos din lumina reflectoarelor și în ultima vreme se descurca greu cu banii.

A scris o carte despre viața lui

Costin Mărculescu urma să lanseze pe 29 iunie 2020 cartea vieții lui, în care a acordat câte un capitol fiecărui prieten și dușman pe care-l avea. Carmen Pleșa este unul din personajele din carte, în care Costin spune adevărul și s-a ajuns ca aceasta sa-i fure firma.

Acesta a fost dur criticat pentru că spunea în carte pe șleau tot ce s-a întâmplat, inclusiv detalii îngrozitoare prin care a trecut cu anumite persoane.

Dan Capatos și Mara Bănică au declarat aseară la XNS că vor face tot posibilul ca volumul să fie publicat, pentru că Mara Bănică spune că ar ajuta cu siguranță familia lui, încasând drepturile de autor.

Dan Capatos a plâns aseară în emisiune, Costin Mărculescu a fost unul din cei mai apropiați prieteni ai lui. Acesta îl promova des în emisiunile sale și încerca să-l aduca în fața camerelor  cu orice eveniment al lui.

Costin Mărculescu a murit, iar moartea a fost anunțată chiar de reporterul emisiunii care se afla la casa Clejanilor, vecini cu Mărculescu.

Momente de aur cu Costin Mărculescu← Close