Ce a făcut Cornel Galeș cu câteva ore înainte de să moară

Bosioc Cristina, 02 dec.. 2019

Cornel Galeș, soțul regretatei Ileana Ciuculete, a decedat ieri, 1 decembrie, într-un accident rutier petrecut în Spania. Moartea sa a venit ca o undă de șoc pentru toată lumea și mesajele nu au contenit să curgă pe conturile sale de pe rețelele de socializare.

Ce a făcut Cornel Galeș cu câteva ore înainte de să moară

Nimeni nu înțelege ce s-a petrecut și cum a putut Cornel Galeș să plece dintre noi atât de repede. Prietenii i-au trimis o mulțime de mesaje care reflectă durere mare și faptul că el a fost un om iubit și respectat. Unul din prietenii săi a dezvăluit ce făcuse Cornel în acea zi.

„Adio, prieten drag! Cu trei ore înainte de nenorocire, am luat masa împreună!!! Odihnește-te în pace, alături de zâna ta!”, a scris Adrian Stan, pe Facebook. Durere a fost cu atât mai mare pentru prietenul lui Cornel, căci îl văzuse și povestise cu el cu doar câteva ore înainte de tragicul accident.

Fostul soț al Ilenei Ciuculete a decedat ieri, 1 decembrie, în urma unui teribil accident de mașină. Bărbatul se afla la volan, alături de un prieten bun, care după spusele nașei sale de cununie, a supraviețuit. Cei doi mergeau împreună la un local cu specific românesc din Spania, unul dintre preferatele lor. Din nefericire Cornel nu a mai ajuns acolo.

Toată lumea a fost șocată și pentru un moment s-a vehiculat faptul că bărbatul nu ar fi murit. Totuși, Ambasada României din spania a confirmat decesul. Conform Ambasadei României din Spania, la solicitarea ȘTIRI TV, aceștia au primit informația potrivit căreia Cornel Galeș a murit într-un accident rutier produs pe 1 decembrie 2019.

Oficialii nu au dorit să ofere mai multe informații, menționând că doar familia poate comunica mai multe detalii.

Citește și: Cornel Galeș a murit, confirmarea a venit← Close