Ce a răspuns Alex Bodi atunci când a fost întrebat „I-ai cerut banii înapoi Biancăi pe cadourile și vacanțele oferite?”

Adrian, 02 nov.. 2019

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi nu mai formează un cuplu, cel puțin deocamdată. O internaută, prietenă pe site-urile de socializare cu Bodi, a vrut să știe dacă este adevărat că, după despărțire, i-ar fi cerut înapoi banii cheltuiți de el pe cadouri și vacanțe.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au despărțit după vacanța de Paște în Spania
O tânără l-a abordat pe fostul iubit al Biancăi Drăgușanu și i-a pus întrebarea, iar el a răspuns la scurt timp.

„Bună, Alex. Este adevărat că i-ai cerut Biancăi banii pe cadourile și vacanțele oferite”, a vrut să știe femeia.

„Bună. Niciodată! Exclus așa ceva. Din câte știu eu, cred că e doar o invenție. Ea nu ar fi afirmat niciodată așa ceva”, a răspuns Alex Bodi.

Bianca Dragusanu s-a despartit de Bodi după vacanța de Paște la Madrid

Bianca Drăgușanu pare că nu mai formeză un cuplu cu Alex Bodi după Sărbătorile petrecute în Spania.

Sărbătorile nu par a avea un efect favorabil asupra cuplului Bianca Drăgușanu-Alex Bodi! Dacă după vacanța de Crăciun, legătura amoroasă s-a rupt cu scandal pentru o lună, apoi, de ziua frumoasei dive, în martie, idila părea la final, la fel, în urma unei altercații verbale, ei bine, se pare că, acum, de Paște, situația este una asemănătoare.

Surse din preajma vedetei susțin că, după zilele superbe pe care Bianca și Alex le-au petrecut la Madrid, la părinții afaceristului, lucrurile au luat o întorsătură uriașă. ”Ce s-a întâmplat acolo, nu știm, cert este că Bia s-a întors în România singură, iar Bodi s-a dus direct în Germania. Mai mult, ea a fost și ieri, la mare, la un club, și s-a distrat de minune cu niște prietene”, au dezvăluit, în premieră reporterilor WOWbiz.ro, apropiații fostei prezentatoare TV.← Close