Ce a răspuns Serena Wiliams, când a fost întrebată despre Meghan Markle

Bosioc Cristina, 20 ian.. 2020

Serena Williams s-a calificat în turul 2 de la Australian Open. Ea a învins-o pe anastasia Potapova cu 6-0 6-3. În interviul de la finalul meciului, marea campionă a primit o întrebare destul de incomodă. Iată ce ăspuns tranșat i-a oferit reporterului.

Ce a răspuns Serena Wiliams, când a fost întrebată despre Meghan Markle

Serena Williams se numără printre cele mai bune prietene ale Ducesei de Sussex, așadar era inevitabil să nu fie întrebată despre situația dintre Meghan Markle și Prințul Harry.  Răspunsul ei a fost cât de tranșant, pe atât de politicos.

Reporter: Buna ta prietenă, Meghan Markle, care a venit să te urmărească la ultimele două turnee de Grand Slam, și Harry, au făcut o mișcare, au luat o poziție pe care unii o consideră extraordinară și istorică. Ce părere ai despre asta? Ai vorbit cu ea?

Serena Williams: Da. Nu am absolut niciun comentariu despre acest subiect. Dar, bună încercare! Ai încercat! Bravo, ție!

Serena Williams (38 de ani), locul 9 WTA şi cap de serie numărul 8, a trecut, în 58 de minute, cu scorul de 6-0, 6-3, de rusoaica de 18 ani Anastasia Potapova, locul 90 WTA.

Jucătoarea de origine americană va juca în turul al doilea cu Tamara Zidansek din Slovenia, locul 70 WTA.

Cu doar câteva zile în urmă Ducii de Sussex au anunțat că renunță la statutul de membri seniori ai familiei regale britanice și că obiectivul lor principal este să devină independeți financiar. Vestea a venit ca un trăsnet pentru toată familia regală, care se pare că nu știa nimic despre aceste planuri, conform presei din Marea Britanie.

Regina Elisabeta a decis în sfârșit cum va gestiona această situație și a epxlicat totul într-un comunicat dat de Palatul Buckingham. Suverana a dat de înțeles că știa despre dorința nepotului său de câteva luni.← Close