Ce spune Bianca Andreescu despre meciul pe care îl va avea cu Simona Halep

Bosioc Cristina, 28 oct.. 2019

Simona Halep și Bianca Andreescu se vor întâlni astăzi pentru prima dată pe teren. Halep are primul meci din Turneul Campoanelor cu Bianca Andreescu. Acesta va fi transmis astăzi la ora 14:00 la Digi Sport 2. Simona face parte din Grupa Violet în care se mai regăsesc Pliskova, Andreescu și Svitolina.

Ce spune Bianca Andreescu despre meciul pe care îl va avea cu Simona Halep

Simona Halep își amintește cum în 2016 i-a dat sfaturi Biancăi. “Da, i-am spus doar să înceteze să mai joace la juniori pentru că este suficient de puternică pentru a face acest pas”, își amintește Simona.

Ce spune Bianca Andreescu despre meciul cu Simona Halep
Ce spune Bianca Andreescu despre meciul cu Simona Halep

“Este uimitor tot ce a realizat. Să câștigi un Grand Slam la 19 ani, să câștigi și alte turnee, este o treabă extraordinară. Vreau doar să îi spun că a meritat totul pentru că a jucat chiar foarte bine în toate aceste turnee. Sunt încântată să joc cu ea. Va fi o provocar emare pentru mine pentru că anul asta am avut suișuri și coborâșuri. Am avut un moment mare la Wimbledon, dar restul nu a fost grozav. Nu mă gândesc dacă pierd sau câștig. Imi doresc doar să pot juca meciurile.”, a declarat Halep în cadrul conferinței WTA.

Cu siguranță toată lumea vorbeșe despre această întâlnire și toată lumea o așteaptă cu sufletul la gură.  Bianca Andreescu va juca împotriva uneia dintre cele mai mari jucătoare ale lumii, o jucătoare pe care o admiră foarte mult. În plus, este prima dată când Bianca este prezentă la Turneul Campioanelor.“Este ca și cum ai juca în sferturi de finală la un Grand Slam.” a declarat Andreescu. “Eu și Simona.. merue mi-am dormit să joc împotriva ei. În sfârșit am ocazia și sunt foarte încântată.”, a mai adăugat canadianca de origine română.Citește și: Darren Cahill, despre Bianca Andreescu: Este o jucătoare extrem de talentată

Citește și: Biana Andreescu a câștigat US OPEN. A învins-o pe Serena Williams. Primul său Grand Slam← Close