Cearta infernală la Vocea României. Tudor Chirilă VS Horia Brenciu! L-a făcut DOBITOC

Adrian, 19 oct.. 2019

Tudor Chirilă și Horia Brenciu s-au certat, vineri seara, la Vocea României, chirilă a folosit chiar și cuvinte jingintoare la adresa lui Brenciu, scrie HUFF.ro.

Nu am cum să spun prostii în fața unei țări întregi! Aici nu este vorba despre ce cumpărăm de la piață”, a spus Horia Brenicu.

„Ba da, poți să spui prostii!”, a replicat Tudor Chirilă. Artistul și-a dat seama că Brenciu s-a supărat și a cedat: „Nu pot să cred, te-ai supărat pentru că avem păreri diferite. Dacă te-ai afundat așa în scaun și te-ai supărat, retrag tot ce-am spus. Sunt un dobitoc.”

Horia Brenciu a plecat de la Antena 1

Horia Brenciu a încheiat ”socotelile” cu Antena 1, alegând tabăra adversă, respectiv Pro TV. Este jurat la ”Vocea României”, iar ultimele informații confirmă faptul că Horia a făcut alegerea cea mai bună.

Tudor Chirila si Horia Brenciu s-au certat la Vocea Romaniei
Tudor Chirila si Horia Brenciu s-au certat la Vocea Romaniei

Este ”one man show”, are carismă și priză la public. Iar emisiunea în care Horia Brenciu este jurat se bucură de audiențe record. AsearĂ, show-ul ”Vocea României” a luat din nou caimacul, clasându-se pe primul loc la capitolul ”audiențe”. Pro TV lasă în urmă Antena 1, iar una dintre vedetele postului este chiar Horia Brenciu. Antena 1 a fost nevoită să-și recunoască înfrângerea, obținând locul doi (cu emisiunea ”iUmor”), conform informațiilor furnizate de paginademedia.ro.

Prestațiile concurenților de la Vocea României sunt aici.← Close