Ciprian Tătărușanu ar putea să nu mai apere la Nantes – presă

Adrian, 02 apr.. 2019

Ciprian Tătăruşanu (33 de ani) are şanse mici să mai joace în acest sezon la Nantes. Presa din Franţa a aflat că antrenorul Vahid Halilhodzic (66 de ani) va miza în ultimele etape pe Maxime Dupe (26 de ani).

Decizia a fost luată ca urmare a negocierilor eşuate dintre cele două părţi, când s-a încercat o discuţie pentru prelungire. Manu Lonjon, jurnalist francez, afirma că: ”S-ar putea ca Tătăruşanu să nu mai apere la Nantes în acest sezon. Maxime Dupe ar putea să-i ia locul”, iar ulterior zvonul apărea în toate ziarele de sport din ”Hexagon”. Mai mult, se pare că Vahid Halilhodzic mai are un alt motiv de nemulţumire. Înaintea convorării la echipa naţională, Nantes a avut meci în campionat cu Reims, iar Tătăruşanu nu a putut evolua acuzând o accidentare. Şase zile mai tărziu, portarul a evoluat pentru România în partida cu Suedia din preliminariile EURO.

Ciprian Tătăruşanu era titular de drept la Nantes şi unul dintre cei mai buni portari din campionatul Franţei. În acest sezon a prins 27 de meciuri şi a încasat 30 de goluri. A scăpat fără gol primit în 9 partide.

Contractul lui Tătăruşanu cu Nantes expiră în vara acestui an.

← Close