Copilul dispărut în Constanța a fost găsit mort

Bosioc Cristina, 08 nov.. 2019

Iulian Alexandru Bițică, băiatul din Constanța care era de negăsit a fost găsit. Din păcate, copilul nu mai era în viață. Copilul era din satul Pecineaga, județul Constanța și a fost dat dispărut sâmbătă, 2 noiembrie. Polițiștii și jandarmii l-au căutat încontinuu pe Iulian Alexandru Bițică și au luat în calcul mai multe variante.

Copilul dispărut în Constanța a fost găsit mort

Alexandru a dispărut în cursul zilei de sâmbătă, 2 noiembrie, chiar din fața casei, în jurul orei 15:00. Tatăl l-a căutat și în momentul în care și-a dat seama că este de negăsit a anunțat autoritățile. Polițiștii au format mai multe echipe de căutare și au încercat să descopere probe care să îi ghideze la găsirea băiețelului de 8 ani.

Căutările s-au concentrat în zona unor bazine de decantare. Băiatul a fost găsit în primul bazin de decantare, după 5 zile de căutări, conform Antena 3.

„A fost căutat în toate modurile posibile. Iată că, astăzi, se pare că ar fi fost zărit trupul neînsuflețit în primul bazin. Nu se știe exact cum a ajuns copilul acolo, ce s-a întâmplat cu el. (…) În final, bănuiala polițiștilor s-a confirmat. Vestea, din păcate, este că micuțul e decedat”, a spus Alexandra Gheţea într-o intervenție telefonică la Antena 3.

Citește și: Sfinții Mihail și Gavriil – 8 noiembrie 2019. Ce să nu faci în această zi

Citește și: Horoscop 8 noiembrie 2019. Noroc mare pentru Săgetători← Close