Cornel Galeș nu ar fi murit conform unui prieten apropiat de-al său

Adrian, 01 dec.. 2019

Cornel Galeș este în centrul atenției din nou după ce ziarele tabloid scriu că acesta ar fi murit în Spania. Soțul răposatei Ileana Ciuculete ar fi avut un accident de mașină, iar nașa acestuia bănuiește că este mort pentru că nu reușește să ia legătura cu el.

UPDATE – Cornel Galeș a murit, confirmarea a venit

Viviana, iubita lui Cornel Galeș a declarat pentru Wowbiz că nu știe nimic despre acesta de mai bine de o zi și nu vrea să accepte vestea. Aceasta a declarat că mâine va merge de urgență în Spania pentru a afla care este adevărul.

Mihai Petrică, un prieten apropiat al lui Cornel Galeș spune că nu este adevărat că acesta a murit și susține că a vorbit cu el aseară și că era foarte obosit. Acesta susține că Gales rămâne des fară baterie la telefon din cauza drumurilor lungi pe care le face și deobicei în weekend, dacă are o fereastră preferă să se odihnească și să nu răspundă la telefon.

Contactat de reporterii Știri TV, Mihai Petrică nu a putut confirma total zvonurile din presă însă acesta a fost extrem de contrariat că presa a scris această informație potrivit căreia Galeș a murit.

Wowbiz susține că ar avea un număr de cadravu

Informația apărută în publicația Wowbiz potrivit căreia nașa lui Cornel Galeș are un număr de cadravru al acestuia nu este adevarată, legislația spaniolă interzice furnizarea unor astfel de informații prin telefon.

Procedura în cazul în care un cetățean străin sau spaniol moare este ca familia acestuia să se prezinte la spital și să ceară informații.

De asemenea în cazul cetățenilor străini este anunțat imediat consulatul țării respective pentru repatriere, dacă nu există informații de contact despre familia acestuia.

Ambasada României în Spania NU a primit nici o informație legată de moartea lui Cornel Galeș și spune că nu s-a solicitat asistență consulară și nici autoritățile spaniole nu ar fi trimis informații despre acesta.

Acesta lucrează la o agenție de turism și stă foarte mult plecat din țară, după ce Ileana Ciuculete, soția sa murit.← Close