Cum a slăbit Diana Dumitrescu 12 kilograme după naștere! Acum arată senzațional

Bosioc Cristina, 20 nov.. 2019

Diana Dumitrescu a născut de curând și este mai fericitp ca niciodată. Actrița se simte în sfârșit împlinită și nimic nu îi poate strica fericirea. Ea a reușit să dea jos 12 kilograme după naștere, iar metoda este una foarte simplă și eficientă. Diana a povestit tot!

Cum a slăbit Diana Dumitrescu 12 kilograme după naștere! Acum arată senzațional

Diana Dumitrescu a povestit cum a slăbit 12 kilograme. Totuși, frumoasa actriță nu este pe deplin mulțumită, pentru că nu a ajuns la kilogramele pe car ele avea înainte de sarcină. Mai vrea să mai dea jos în jur de 5 kilograme și face tot posibilul să realizeze acest lucru. Cu toate acestea, ea arată foarte bine și acum.

Diana a slabit 12 kilograme dupa nastere
Diana a slabit 12 kilograme dupa nastere

„Nu mi-am recăpătat formele, mai am. Am luat 17 kg în timpul sarcinii și mai am de dat vreo 5, ca să ajung la kilogramele pe care le aveam înainte să rămân însărcinată”, a declarat Diana potrivit spynews.ro.

Diana Dumitrescu nu este adepta dietelor și nu a fpcut schimbpri foarte mari în ceea ce privește alimentația. Totuși, ea a reușit să scape deja de multe kilograme cu ajutorul sportului. Merge la sală și acest lucru o face să se simtă foarte bine. Deși trebuie să aibă grijă de micuțul ei, actrița nu se lasă și are mare girjă și de ea, ca orice mămică care se respectă.

„Mănânc normal, nu pot să zic că mănânc exclusiv sănătos și, vai, numai salate și grătar. Nu! Mănânc și ciorbe, și sarmale, dar evit să mai mănânc seara foarte târziu. M-am reapucat de sală, nu intensiv, o iau încet”, a povestit proaspăta mămică.

Citește și: Meteorologii anunță schimbări severe! Vremea se răcește în toată țara din această seară

Citește și: Mega-scandal la Chefi la Cuțite de la Antena 1! O concurentă îl acuză pe Chef Cătălin Scărlătescu de hărțuire: „S-a băgat în mine și..”

 ← Close