Cum a slăbit Lavinia Pârva după naștere. Artista a vorbit și despre depresia post natală

Bosioc Cristina, 15 nov.. 2019

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică Jr. au apărut recent la un eveniment monden, unde au dat declarații și au vorbit despre fiul lor care acum are 6 luni. Lavinia arată mai bine ca niciodată și a dezvăluit care este secretul care a ajutat-o să slăbească și cum se simte acum.

Cum a slăbit Lavinia Pârva după naștere. Artista a vorbit și despre depresia post natală

Lavinia s-a îngrășat foarte mult în sarcină și a primit multe critici pentru numărul mare de kilograme luate în plus. Artista a dezvăluit că a fost un șoc chiar și pentru ea, însă kilogramele s-au dus foarte repede odată ce l-a născut pe Alexandru.

„Nu am făcut mare lucru, a venit de la sine. Într-adevăr a fost un pic șocant. Atunci când am fost însărcinată am acumulat mai multe kilograme, dar a fost retenție de apă. După ce am născut, kilogramele s-au dus așa, ușor, ușor, fără să fac eforturi prea mari. Mai am nevoie să dau jos 2-3 kilograme”, a declarat Lavinia Pîrva, pentru Libertatea.

Lavinia, la 6 luni dupa nastere. sursa foto: viva.ro
Lavinia, la 6 luni dupa nastere. sursa foto: viva.ro

Ea a vorbit și depsre depresia post natală, însă a mărturisit că nu a suferit de astfel de probleme, deși s-a gândit la ele înainte de a naște.

„M-am gândit la asta foarte mult înainte să nasc. Mi-a fost teamă să nu trec prin asta. Dar îți dau cuvântul că nu am avut niciun fel de problemă.

Sunt convinsă că lucrurile astea se datorează fiului meu, care este o minune și o veselie. Eu nu am cum să fac depresie cu un copil atât de vesel acasă. Adevărul este că i-am indus treaba asta. Eu, când eram însărcinată, râdeam foarte mult. Așa că la noi acasă este în permanență o distracție.”, a mai adăugat soția lui Ștefan Bănică Jr.

Citește și: Ștefan Bănică Jr. și Lavinia Pîrva, prima apariție de la nașterea fiului lor Alexandru← Close