Cum arăta Brigitte Sfât înainte de operațiile estetice

Bosioc Cristina, 21 ian.. 2020

Brigitte Sfăt a ajuns să fie complet transformată de operațiile estetice. Iată cum arăta actuala soție a lui Florin Pastramă, înainte să apeleze la tot fleul de intervenții.

Cum arăta Brigitte Sfât înainte de operațiile estetice

Brigitte Sfăt a recunosctu întotdeauna că este o amatoare de operații estetice și nu s-a ascuns niciodată, spre deosebire de alte vedete. Ea a povestit cu lux de amănunte la ce fel de intervenții a apelat și care este motivul pentru care a fpcut acest lucru.

Toate procedurile la care a apelat până acum soția lui Florin Pastramă nu sunt deloc ieftine. Ea a declarat că a investit până acum, cel mai probabil, în jur de 30.000 de euro în operații estetice și nu numai. „Eu pentru faţa mea dau toţi banii! Cred ca am investit deja peste 30.000 de euro. Am ridicati toţi muşchii din faţă. Am 41 de ani, dar am faţa foarte întinsă, nu am niciun rid pe faţă”, afirmă Brigitte despre sumele colosale date pe tot felul de intervenții.

Brigitte Sfat inainte de operatiile estetice
Brigitte Sfat inainte de operatiile estetice

Brigitte Sfăt are doar la nivelul buzelor 19 tăieturi din anul 2014, când a decis să își scoată substanța cu risc cancerigen care îi fusese injectată la vârsta de 25 de ani. Vedeta și-a făcut o reconstrucție musculară la nivelul chipului, și-a pus implanturi de sprâncene, dar și silicoane. În anul 2017 ea a decis să își mărească posteriorul la o clinică din străinătate.

Totuși, Brigitte Sfăt spune că nu are intervenții la față: “Nu mi-am făcut o intervenție la față, mi-am făcut o injecţie în scalp, pentru îndesirea părului.  Plus că mi-am mai făcut și un tratament mai agresiv, cu anestezie totală, de întinerire și de revigorare a pielii feței, dar și a gâtului. Vreau să îți spun că acesta este un tratament foarte nou, nu se poate face decât cu anestezie totală, dar am văzut la vedetele de la Hollywood că are efecte extraordinare. Toată intervenția asta a durat două ore și ceva, iar cheltuiala este la nivelul miilor de euro”,a declarat Brigitte Sfăt potrivit huff.ro← Close