Cum va fi vremea pe 10 noiembrie, ziua Alegerilor Prezidențiale 2019

Bosioc Cristina, 07 nov.. 2019

Vremea rămâne foarte caldă pentru această perioadă, iar în ziua alegerilor prezidențiale 2019 temperaturile se vor menține la fel de ridicate. Vremea nu vă va împiedica să ajungeți la urne duminică!

Cum va fi vremea pe 10 noiembrie ziua Alegerilor Prezidențiale 2019

Vremea se răcește abia după data de 14 noiembrie, conform meteorologilor, așa că duminică vom avea parte de timp frumos în majoritatea zonelor țării.

BANAT

Temperaturile vor depăși valorile normale pentru această perioadă în data de 10 noiembrie. Temperaturile din timpul zilei se vor încadra între 15 și 20 grade Celsius.

CRIŞANA

Și în această zonă se păstrează temperaturi mari pentru ziua de duminică. Maximele se vor situa între 14 și 18 grade pe timpul zilei, iar minimele se situează între 6 și 12 grade. Izolat, pot apărea ploi.

TRANSILVANIA

Temperaturile depășesc normele climatologic specifice pentru începutul lunii noiembrie și aici. Valorile maxime de pe timpul zilei se încadrează între 15 și 21 grade. Temperaturile minime sunt situate între 5 și nouă grade. Pot apărea ploi cu caracter izolat și temprar.

MARAMUREŞ

Temperaturile rămân crescute față de limitele acestei perioade. Maximele se situează între 14 și 18 grade, iar minimele se încadrează între 6 și 11 grade.

MOLDOVA

Temperaturile sunt cu mult mai ridicate decât cele normale pentru acest interval. Maximele se află între 16 și 20 de grade. Temperaturile minime vor fi între 6 și 10 grade. Șansele de ploi sunt foarte slabe.

DOBROGEA

Vremea este mult mai caldă decât în mod obișnuit, temperaturile maxime ajungând până la 22 de grade. Minimele au și ele valori destul de crescute pentru începutul lunii noiembrie, încadrându-se între 9 și 15 grade. Nu există șanse de ploi.

MUNTENIA

Timpul va fi la fel de plăcut ca și până acum, cu temperaturi maxime situate între 18 și 23 de grade, iar minime între 6 și 12 grade.

OLTENIA

Temperaturile sunt mari pentru această perioadă și în zona Olteniei. Maximele se încadrează între 6 și 21 de grade, iar minimele între 8 și 12 grade.← Close