Dana Budeanu a plâns la Antena 3, ultima emisiune în care mai apare, se retrage

Hoidrag Laurențiu, 21 sept.. 2020

Dana Budeanu a fost invitata lui Mihai Gândea în emisiunea „Siteza zilei” duminică la Antena 3. Vedeta a izbucnit în plâns atunci când a venit vorba de bătrâni și de imaginea pe care și-a amintit-o cu tatăl ei care are 88 de ani și l-a văzut pentru prima oară purtând mască. „Părea un om foarte bolnav”, a replicat Budeanu.

Ultima emisiune televizată în care mai apare Dana Budeanu

Dana Budeanu i-a declarat lui Mihai Gâdea, câ duminică la Sinteza Zilei de la Antena 3 a fost ultima oară când a mai apărut la TV. Aceasta nu-și mai dorește să apară la televiziuni deoarece consideră că nu este lumea ei.

Dana Budeanu la Antena 3
Dana Budeanu invitata in ultima emisiune in care a decis sa mai apara la TV, la Sinteza Zilei de la Antena 3

Da este adevărat este ultima mea apariție, la prima am cedat la două rugăminți, atât de la tine (n.r. Mihai Gândea) cât și de la o prietenă apropiată. Astăzi am venit în emisiune pentru a încheia aici în urma unor mesaje pe care le-am primit de la public. Eu am citit foarte puține, nu am timpul și capacitatea, însă au fost mii. Însă am venit să-mi iau cumva „La revedere” de la publicul care se uită la televizor. Eu nu sunt o sociabilă foarte retrasă, nu știu cât va dura să mă retrag după expunerea mea.”, a declarat Dana Budeanu la Sinteza zilei.

Dana Budeanu a început să plângă la Antena 3

Dana Budeanu a fost extrem de emoționată când a vorbit despre bătrâni și a spus că nu suportă să vadă bătrânii în situația în care i-a adus statul. Nu poate să-i vadă cu atâtea lipsuri și acum mergând pe stradă cu măști.

Nimeni nu vorbește despre bătrâni. Și eu am o obsesie pentru bâtrâni pentru că tatăl meu are 88 de ani. Și nu este bătrân este chiar mai tânăr decât mine în toate cele, dar am o sensibilitate, nu suport, nu pot pur și simplu să văd pe stradă oameni pe stradă cu măști care abia merg și sunt atât de batjocoriți.” a declarat Dana Budeanu la Antena 3.

Vedeta a izbucnit în lacrimi imediat după acest moment, motivând că este tare afectată când vedete batjocura pe care statul o face bătrânilor noștri.← Close