Dana Budeanu continuă, „Glezna”! „Isteria care s-a creat virală este o prostie”

Adrian, 17 sept.. 2019

Dana Budeanu a comentat ieri, la „Vorbește lumea”, despre episodul de lunea trecută care a devenit viral în România. După ce a comentat ținuta lui Radu, ex O-zone, care a fost surprins de camera „Verdict”, aceasta a fost extrem de apreciată pe Facebook și alte rețele de socializare, însă valul de viralizare a nemulțumit-o pe stilista de la Pro TV.

Mai exact, lunea trecută, în cadrul rubricii sale de la „Vorbește lumea”, Dana Budeanu a comentat acid ținutele bărbaților care poartă glenza goală la orice ținută, în special cea care are pantaloni de costum.

Dana Budeanu a răbufnit, iar momentul … a devenit viral. Vizibil iritată Dana Budeanu nu s-a abținut.

Am inițiat această isterie acum 18 ani, însă a se crea o isterie din asta denotă ca nu aveți treabă, nu pot să văd mesajele pe care mi le trimiteți, pentru că am blocat această funcție. Nu-mi doresc să faceți ce spun eu, noi aici ne distrăm. De orice natură ar fi show-ul de la TV, tu te uiți ca să te simți bine.

Cel mai distribuit pe această lume este adevărul.”

Dana Budeanu, verdict Glezna la Vorbește lumea
Dana Budeanu, stilist vestimentar, realizator „Verdict” de la Vorbește lumea

Dana Budeanu: „A fi gay este tot despre bărbați”

Nu doar valul de viralizare a supărat-o pe Dana Budeanu, ci și comentariile care au fost majoritar negative. Atât despre Radu (O-zone), cât și despre bărbații care adoptă acest stil s-a spus că ar fi gay, pentru că nu poartă soșete lungi.

Stilista a ținut să facă diferența.

Isteria a creat și ideea conform cărăia dacă este trend poate fi purtat. Unii băieței își pot permite să facă nudism la glezne. Noi am vorbit despre bărbați. Atenție, paranteză, nu dorim să dezvoltăm subiecte pentru care nu avem suport informațional. Acești băieței care se epilează pe la glenze, fetele astea, aruncă foarte ușor cu apelativul „gay” despre alți bărbați. Vedeți că a fi gay este tot despre bărbați. Gay-ii sunt bărbați, voi sunteți fetițe, pensații, vopsiții, epilații la gleznă.”, scrie HUFF.ro.

Budeanu: Dacă nu vă opriți, scot verdictul din online

Fanii Danei, dar și răutăcioșii au fost avertizat de stilista vestimentară, Dana Budeanu a ținut să sublineze că dacă popularizarea videoclipului despre „glenză” nu se oprește, aceasta va scoate din online rubrica sa de la Pro TV.

Video complet aici. Fanii Danei Budeanu o pot urmări pe Instagram sau pot arunca un ochi direct în magazinul acesteia, Store.← Close