Daniela Crudu a primit un diagnostic crunt. Mulți români suferă de această boală

Bosioc Cristina, 20 nov.. 2019

Daniela Crudu a povestit în cadrul unei emisiuni tv ce diagostic i-au pus medicii, după ce s-a simțit rău și a făcut câteva investigații.

Daniela Crudu a primit un diagnostic crunt. Mulți români suferă de această boală

Cruduța a povestit despre boala de care suferă și cum a descoperit-o. Ea a mărturisit că are diabet și în prezent urmează un tratament foarte drastic și ține un regim specific. „Mi-am făcut nişte analize şi am descoperit problema asta. Glicemia este mare şi am început să fac un tratament cu nişte pastile foarte puternice pentru diabet. Sper să fie bine. Am tratament şi regim. Am descoperit întâmplător. Într-o zi, m-am simţit rău şi mi-am făcut o serie de investigaţii”, a povestit Daniela Crudu la Antena 1.

Recent Daniela Crudu a vorbit la XNS și despre faptul că își dorește foarte mult un copil, deși nu are un partener stabil și nu știe exact cu cine îl va face. A precizat doar că își dorește un bărbat matur, care să aibă grijă și de ea și de copil. Ea visează la un soț cu cel puțin 10 ani mai mare.

“Vreau un copil, mă văd făcând un copil, dar făcând cu un bărbat matur, nu tot cu un copil ca mine. Vreau ca bărbatul să se bucure de spiritul meu tânăr, pentru că un copil nu ar putea să înţeleagă. Aş vrea să fie cu 10 ani mai mare, dar nu e bătrân la 40 de ani. Ar fi perfect”, a spus Daniela Crudu la XNS.

Citește și: Meteorologii anunță schimbări severe! Vremea se răcește în toată țara din această seară

Citește și: Mega-scandal la Chefi la Cuțite de la Antena 1! O concurentă îl acuză pe Chef Cătălin Scărlătescu de hărțuire: „S-a băgat în mine și..”

Citeșe și: Modificare URIASA pentru femeile care vor sa iasa le PENSIE! Se schimba TOT ce stiai pana acum! Iata NOILE reguli

 ← Close