Darul de nuntă oferit de Gigi Becali la nunta fiicei sale Teodora

Adrian, 13 oct.. 2019

Gigi Becali a fost foarte emoționat zilele acestea, fiica sa Teodora s-a casătorit iar marele eveniment a umplut conturile mirilor. Conform Fanatik, darul de nuntă oferit de socrul mic ajunge la 1 milion de euro.

Jurnaliștii site-ului de sport mai scriu că mirii l-ar fi rugat pe Gigi Becali să nu facă spectacol din nuntă și de asemenea acesta a afirmat că nu va oferi bani la nunta fiicei sale.

Însă se pare ca socrul mic n-a reușit să-și stăpânească emoțiile și ar fi virat în contul tinerilor căsătoriți 1 milion de euro. Surprinzător poate pentru unii, Becali se înțelege de minune cu ginerele său (Mihai Mincu).

„Are peste 1,85m, așa cum îmi place mie. Am o familie, sunt foarte fericit. E adevărat că în octombrie o să facem nunta. În București o facem. Mai multe nu vreau să spun, că nu vor ei și vreau să le fac pe plac. Eu i-am zis: tată, faci ce vrei, nu mă mai interesează ce faci. Cât ai stat la mine în casă ai fost cu mine, ai făcut ce ai vrut. Dar am încredere că va face numai bine”, declara Gigi Becali la începutul anului despre ginerele lui, scrie Fanatik.ro.

Tată devotat

Gigi Becali a devenit foarte cunoscut în România dupa ce acesta a finanțat echipa de fotbal Steaua, actual FCSB, acesta are 3 copiii. Teodora (24 de ani), Alexandra (23 de ani) și Cristina (18 ani).

Gesturile sale caritabile s-au adus de asemenea un capital public de „Războinicul luminii” (autointitulare). Excentric în viața publică, devotat și orietentat spre cea de familie.

Rareori Becali și-a scos în față familia, atât cele 3 fiice ale sale cât și soția acestuia au „beneficiat” de discreție, ocrotire și protecție de oamenii care-l cunosc pe patronul FCSB.

Apropiații familiei declara răspicat că acesta este un tată devotat și că nu s-a opus niciodata să le ofere copiilor o aducație impecabilă, dar și acces limitat la resursele financiare pentru a cântări corect munca în viață.

Nunta anului?

Deși nu s-a dorit ca evenimentul să fie unul „prea public”, fiind conștienți de interesul presei pentru nunta fiicei sale, Becali a vorbit limitat și a respecta dorința Teodorei de a nu epata în ziare.

Teodora s-a căsătorit săptămâna aceasta cu Miha Mincu, procelit de presă și „Prințișorul din Dobroești”, primele imagini publice cu aceștia au apărut la începutul anului 2019, în presa tabloidă.

Colegii de la HUFF.ro publică o galerie foto cu ce a „scăpat” presei de la nunta Teodorei Becali și al lui Mihai Mincu.

Teodora Becali și Mihai Mincu

Mihai Mincu (stânga) - Ginerele lui Gigi Becali
Mihai Mincu (stânga) – Ginerele lui Gigi Becali

Dacă despre fiica lui George Becali se cunosc informații, ginerele său Miha Muncu, are 28 de ani și a ajuns în atenția presei după ce acest ar fi avut o relație cu Daniela Crudu, însă de scurtă durată.

A fost poreclit „Prințișorul din Dobroești” deoarece în aceasta zona de lânga București, acesta a realizat afaceri imobiliare extrem de profitabile.← Close