Declarația care schimbă tot ce știam despre relația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

Bosioc Cristina, 20 nov.. 2019

Scandalul dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi a luat sfârșit si cei doi au decis să pună punct relației. Atât Bianca cât și Alex cud eclarat că vor divorța de comun acord pe data de 3 decembrie. Totuși, gurile rele continuă să vorbească și apar detalii urâte din relația lor.

Declarația care schimbă tot ce știam despre relația dintre Alex Bodi și Bianca Drăgușanu

De-a lungul timpului mai multe episoade violente dintre Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost filmate și publicate în presă. Toată lumea știe că relația celor doi nu este grozavă și nu a fost numai lapte și miere. Deși Alex a negat întotdeauna că ar fi lovit-o pe Bianca, acum apar declarații ale unor apropiați care sunt exact contrariul.

”Bianca a povestit, încă de dinainte de a se căsători, că sunt niște probleme. Că Alex este foarte impulsiv, că ar fi agresat-o, dar nu povestea prea multe. Era convinsă că va reuși să îl liniștească… Nu se plângea des, dar adeseori era speriată de ieșirile lui și de felul cum interacționau. Când am întrebat-o de ce s-a căsătorit totuși cu Alex dacă el e violent, a răspuns simplu: că îl iubește și îl iartă…”, a spus o prietenă apropiată a Biancăi Drăgușanu, pentru wowbiz.ro

După ce au început problemele între cei doi. toată lumea a văzut că între Alex și Bianca sunt o mulțime de gesturi nu chiar tandre. La un moment dat s-a presupun că Alex ar fi extrem de violent cu Bianca, mai ales că ea a fost în stare să se urce pe o masină doar pentru a se feri de Alex. Acest lucru este confirmat și de prietenii vedetei, tot pentru wowbiz.ro

”Toți i-am spus că nu este ok, că nu e normal să trăiești în teroare, cu frică că te bate… Dar ea spera, zicea că îl iubește, noi ziceam să anunțe măcar Poliția când se întâmplă ceva… Dar ea îl ierta de fiecare dată, se împăcau imediat…”, a mai spus sursa citată.

Citește și: Mega-scandal la Chefi la Cuțite de la Antena 1! O concurentă îl acuză pe Chef Cătălin Scărlătescu de hărțuire: „S-a băgat în mine și..”

 ← Close